İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Varbergs Mjallby Bahis Tahmini 07.08.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Mjallby deplasmanda, Varbergs’e konuk oluyor. Karşılaşmayı saat 20.00’de nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Varbergs ve Mjallby arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Varbergs kazanır 2.80, beraberlik 3.25, Mjallby kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.  

Varbergs Sürpriz Yaptı 

Varbergs, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz hafta sonu büyük bir sürprize imza attı. Halmstad deplasmanına konuk olan Joakim Persson’un ekibi, mücadeleyi 5-0 kazanarak sezonun en farklı galibiyetlerinden birini almış oldu. İsveç Allsvenskan’da 17 hafta geride kaldı ve Varbergs’in yalnızca 2 galibiyeti var. Son sırada yer alan Varbergs, bu hafta ise Mjallby ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 2-2 sona ermişti. Maç öncesinde Varbergs’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Mjallby Orta Sıralarda 

Mjallby, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Djurgarden’ı konuk eden Christian Jardler’in ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Djurgarden’a nazaran daha fazla pozisyon buldular ama değerlendiremediler. İsveç Allsvenskan’da orta sıralarda bulunan Mjallby, bu hafta Varbergs’e konuk olacak. Sezonun ilk yarısında Strandvallen’de konuk ettikleri Varbergs ile 2-2 berabere kalmışlardı. Maç öncesinde Mjallby’de eksik bulunmuyor. 

Varbergs – Mjallby Maç Bilgileri

Varbergs – Mjallby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Paskbergsvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Stojan Lukic, Vinicius Oliveira, Niklas Dahlström, Hamus Zackrisson, Robin Tranberg, Eliton Junior, Joakim Lindner, Olive Slverholt, Maxime Sainte, Dion Krasniqi, Victor Karlsson

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Noel Törnqvist, Arvid Brorsson, Tom Pettersson, Noah Eile, Coli Rosier, Viktor Gustafsson, David Löfquist, Jesper Gustavsson, Max Fenger, Adam Stahl, Herman Johansson

İddaa Tahmini

Varbergs, bildiğimiz gibi İsveç Allsvenskan’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Halmstad deplasmanına konuk olan Varbergs, rakibini 5-0 mağlup etti. Bu sezon ligde 2. kez galip geldiler. Mjallby ise geçen hafta Djurgarden karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 1-0 kaybettiler. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyorlar. Varbergs’den bu hafta bir sürpriz daha bekliyorum. Mjallby karşısında kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.52

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.80

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mjallby 3 puanı 3 golle aldı. Son sıradaki Varbergs deplasmanında 3-0 kazandılar.