İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Malmö Halmstad İddaa Tahmini 07.08.2023

İsveç Allsvenskan’da zirve takibini devam ettiren Malmö evinde, Halmstad karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Malmö bugün Halmstad karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Malmö galibiyetine 1.28, beraberlik tercihine 5.95, Halmstad galibiyetine 10.50 oran veriyor. Bets10 sitesinde 2.5 gol üstü tercihine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Malmö Sonunda Kazandı 

Malmö, bildiğimiz gibi İsveç Allsvenskan’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyordu. Mjallby, Djurgarden ve AIK Stockholm marçlarından sadece 1 puan çıkartabilen Malmö, geçen hafta ise Eleda’da konuk ettiği IFK Varnamo karşısında kazanarak moral buldu. Sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Age Hareide’nin ekibi puanını 38 yaptı ve lider Elfsborg ile aradaki puan farkını 1’e düşürdü. Şampiyonluk umutlarını arttıran Malmö, bu hafta Halmstad ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Malmö’de Busanello kart cezalısı. 

Halmstad’dan Şok Yenilgi 

Halmstad, geçtiğimiz hafta Örjans Vall’da konuk ettiği Varbergs karşısında şok bir yenilgi aldı. Rahat kazanmaları beklenen maçta rakibine 5-0 mağlup oldular. Sezonun en farklı 2. yenilgisini alan Halmstad, en farklı mağlubiyetini ise Elfsborg’a karşı 6-1’lik skor ile almıştı. Son sıradaki Varbergs’den 5 gol yiyen Halmstad’da moraller bozuk. Bu hafta ise Eleda’da Malmö’ye konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Halmstad’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Malmö – Halmstad Maç Bilgileri

Malmö – Halmstad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elada Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Busanello kart cezalısı. 

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Niklas Moisander, Lasse Nielsen, Busanello, Oscar Lewicki, Sergio Pena, Joseoh Cesay, Taha Abdi Ali, Sebastian Nanasi, Moustafa Zeidan, Isaac Thelin

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Joseph Baffo, Phil Ofosu Ayeh, Andreas Johanssson, Joel Allansson, Jonathan Svedberg, Viktor Granat, Erik Ahistrand, Marcus Olsson, Amir Al Ammari, Naeem Mohammed

İddaa Tahmini

Malmö, İsveç Allsvenskan’da zirve takibini devam ettiriyor. Geçen hafta IFK Varnamo’yu konuk eden Malmö, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 3 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiler ve moral buldular. Halmstad ise geçen hafta son sıradaki Varbergs’e 5-0 kaybetti. Kazanmaları beklenen maçta ağır bir yenilgi aldılar. Malmö bu sezon bol gollü maçlara imza atıyor. Özellikle Elada’da bu sezon bol gol izliyoruz. Malmö’nün taraftarı önünde oynadığı son 8 maçta en az 3 gol çıktı. Yine benzer bir ma olur. 3 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö rahat kazandı. Halmstad’ı 3-0 ile geçerek zirve takibini devam ettirdiler.