Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

KTP Kotka İnter Turku İddaa Tahmini 07.08.2023

İddaa fikstüründe 7 Ağustos Pazartesi akşamı yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, KTP Kotka ile İnter Turku karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati ise 18:00.

intobet, KTP Kotka galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.50, İnter Turku galibiyetine ise 2.11 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

KTP Kotka 4 Maçtır Kazanamıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan KTP Kotka, geçtiğimiz hafta konuk olduğu KuPS Kuopio deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Son şampiyon karşısına deplasmanda çıkan ev sahibi, 90 dakika boyunca hem pozisyon bulmakta zorlandı hem de savunmada önemli açıklar verdi. Daha farklı bir mağlubiyetten zor kurtulan KTP Kotka, son 4 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçirdi. 2 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan ekip, golsüz beraberliklerin ardından son 2 haftada Oulu ve KuPS Kuopio karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son 4 haftada rakip fileleri 1 kez havalandırabilen Jussi Leppälahti’nin öğrencileri, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Zor günler geçiren ev sahibi, bu hafta iç sahada İnter Turku’yu konuk edecek.

İnter Turku Toparlanmayı Başardı

Jarkko Wiss ve öğrencileri geçtiğimiz hafta IFK Mariehamn deplasmanına 5 maçlık galibiyet hasretiyle konuk olurken, Finlandiya Veikkausliiga’nın en zayıf halkası karşısında puan kayıplarına son verdi. 2-0’lık net bir galibiyetle sahadan ayrılan İnter Turku, son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakmış ve üst sıralardaki yerini tehlikeye atmıştı. Yarışa yeniden tutunmayı başaran konuk ekip, ilk 16 haftayı 6 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Kalesinde 23 gole engel olamayan Wiss ve öğrencileri, rakip fileleri ise 22 kez havalandırmayı başardı. Konuk ekibin ligde çıktığı son 4 maçın 3’ünde 2.5 gol barajı aşılmadığını söyleyelim. IFK Mariehamn karşısında hem savunma hem de hücum hattında etkili olmayı başaran İnter Turku, etkisini KTP Kotka deplasmanında sürdürmek istiyor.

KTP Kotka – İnter Turku Maç Bilgileri

KTP Kotka – İnter Turku Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arto Tolsa Areena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KTP Kotka’nın ilk 11’i Belli mi?

KTP Kotka’nın muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Daan Klinkenberg, Juho Lehtiranta, Michael Ogungbaro, Joni Makela, Johannes Laaksonen, Willis Alves Furtado, Gabriel Sandberg, Matias Lindfors, Simo Roiha, Georgios Manthatis.

İnter Turku’nun 11’i Belli mi?

İnter Turku’nun muhtemel kadrosu: Eetu Huuhtanen, Jussi Niska, Mikael Almen, Noah Nurmi, Luka Kuittinen, Rodrigo Arciero, Tommi Jyry, Bismark Ampofo, Iiro Jarvinen, Darren Smith, Timo Stavitski.

İddaa Tahmini

Sezon içerisinde inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan ve ligin orta sıralarına demir atan İnter Turku, IFK Mariehamn deplasmanında kazanarak, kötü gidişata son verdi. Konuk ekibin ligde zor günler geçiren KTP Kotka karşısında da galip geleceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.11

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter Turku deplasmandan beklediğimiz gibi galibiyetle döndü. Konuk ekip 4 golle rakibine üstünlük kurarken, 10 kişi mücadeleyi tamamlayan KTP Kotka ise taraftarı önünde rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi.