Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

FC Lahti Honka Maç Tahmini 07.08.2023

7 Ağustos Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, FC Lahti ile Honka karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya Kisapuisto Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, FC Lahti galibiyetine 4.10, beraberliğe 3.50, Honka galibiyetine ise 1.86 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.62, beraberliğe 3.09, konuk ekibe ise 1.66 oran veriyor.

FC Lahti Güven Vermedi

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 16 haftayı 3 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan FC Lahti, en alt sıradaki IFK Mariehamn’ın ardından ilk 16 haftanın en zayıf performans grafiğini ortaya koydu. 13 maçta yaşanılan puan kayıpları ev sahibinin ligin en zayıf halkalarından biri haline getirirken, FC Lahti son 3 haftada puan kayıplarına devam etti. SJK Seinajoki ve Haka karşısında beraberliklerle sahadan ayrılan Ilir Zeneli ve öğrencileri, IFK Mariehamn karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Kalesinde gördüğü 23 gole karşılık, rakip filelere 14 gol göndermeyi başaran FC Lahti, ligin aynı zamanda en zayıf hücum performanslarından birini sergiliyor. Ev sahibi gerek savunma gerekse hücum performansıyla, Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde güven vermekten çok uzakta.

Honka’dan Harika Galibiyet

Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Oulu’yu konuk eden Honka, 4-1’lik iç saha galibiyetiyle son haftalardaki etkisini sürdürdü. Vesa Vasara ve öğrencileri, son 6 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, bu süreçte sadece lider SJK Seinajoki karşısında mağlup oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. Ön Eleme Turu’nda veda eden Honka, erken vedanın  ardından rotasını lige çevirdi ve Finlandiya Veikkausliiga’da yükselişe geçmeyi başardı. 6. sıraya kadar yükselen ve lider ile arasındaki puan farkını 14’e indiren Honka, bu hafta FC Lahti deplasmanına formda ve moralli çıkacak. Sezonun ilk yarısında rakibini iç saha avantajıyla mağlup eden Vasara ve öğrencileri, bu kez deplasmanda galibiyet arayacak. Üst sıralarda kalabilmek için konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var.

FC Lahti – Honka Maç Bilgileri

FC Lahti – Honka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kisapuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Marin Ljubic, Daniel Koskipalo, Juho Pirttijoki, Teemu Penninkangas, Samuel Pasanen, Tommi Jantti, Loorents Hertsi, Mikko Kuningas, Altin Zeqiri, Matheus Alves, Julius Tauriainen.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Maksim Rudakov, Matias Rale, Aldayr Hernandez, Lucas Kaufmann, Roman Eremenko, Luis Mateo Ortíz, Otso Koskinen, Clesio, Ville Koski, Elias Aijala, Roope Paunio.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da üst sıra takibini son 6 haftada sergilediği iyi performanslarla sürdüren Honka, geçtiğimiz haftaya iç sahada aldığı farklı galibiyetle damga vurdu. Konuk ekip galibiyetlerine FC Lahti deplasmanında devam etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.86

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: FC Lahti iç sahada haftayı galibiyetle kapattı. Ev sahibi Honka karşısında Matheus Alves Leandro’nun attığı şık golle 3 puana uzandı.