İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Nottingham Forest İddaa Tahmini 12.08.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün açılış maçı. Arsenal iç sahada, Nottingham Forest karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Arsenal ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.22, beraberlik 7.10, Nottingham Forest kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde MS 1 ve 2.5 ÜST tercihine 15.00 oran veriliyor. Özel kampanlar için Bets10 sitesini takipte kalın.

Arsenal 3 Puan Peşinde

Arsenal’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu İngiltere Community Shield’de Manchester City ile karşılaşan Arsenal, normal süresi 1-1 berabere biten maçta rakibini penaltı atışları ile 4-1 mağlup etti ve şampiyon oldu. Geçen sezon Premier Lig’de şampiyonluğu Manchester City’e kaptıran Mikel Arteta’nın ekibi bu sezon ise şampiyonluk hedefliyor. Kai Havertz, Jurrien Timber ve Declan Rice transferleri ile kadrosunu güçlendiren Arsenal, ligin ilk haftasında Nottingham Forest’ı ağırlayacak. Maç öncesinde Arsenal’da Mohamed Elneny ve Gabriel Jesus’un sakatlığı bulunuyor.

Nottingham Forest İyi Başlamadı

Nottingham Forest, yeni sezon öncesinde 7 hazırlık maçı oynamıştı. Bu maçlarda sadece 2 tanesini kazanabilen Steve Cooper’ın ekibi hazırlık kampını pek iyi değerlendiremedi. Geçen sezon Premier Lig’de kümede kalmayı başaran Nottingham Forest’ın bu sezon işi yine zor olacak. Öncelikli hedefleri kümede kalmak olan Nottingham Forest’da Jack Colback, Sam Surriddge ve Jesse Lingard takımdan ayrıldı. Transfer döneminde ise Nottingham Forest’ın Antnony Elanga, Newcastle United’dan Chris Wood, Torino’dan Ola Aina ve Arsenal’dan kaleci Matt Turner’ı kadrosuna kattığını belirtelim. Ligin ilk haftasında Arsenal’a konuk olacak Nottingham Forest’da Wayne Hennessey ve Moussa Niakhate’nin sakatatlıkları bulunuyor.

Arsenal – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Arsenal – Nottingham Fores Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Mohamed Elneny ve Gabriel Jesus’un sakatlığı bulunuyor. Nottingham Forest’da Wayne Hennessey ve Moussa Niakhate’nin sakatatlıkları bulunuyor.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Edward Nketiah

Nottingham Fores'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Brennan Johnson

İddaa Tahmini

Arsenal’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Community Shield’da Manchester City ile karşılaşan Arsenal, rakibini penaltı atışları ile mağlup etti ve şampiyon olmayı başardı. Güçlü rakibi karşısında iyi bir performans gösteren Arsenal, yeni sezona umutlu başlıyor. Nottingham Forest ise geçen sezon Steve Cooper yönetiminde kümede kalmayı başardı. Yeni sezonun ilk haftasında ise Arsenal’a konuk olacaklar. Nottingham Forest’ı zor bir maç bekliyor. Arsenal’dan 3 puan beklentim var. Nottingham Forest karşısında kolay bir galibiyet alırlar. 

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 15.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, yeni sezona 3 puan ile girdi. Emirates’de Nottingham Forest’ı 2-1 mağlup ettiler.