İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Crystal Palace İddaa Tahmini 12.08.2023

İngiltere Premier Lig’in yeni takımlarından biri olan Sheffield United iç sahada, Crystal Palace’ı konuk edecek. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Sheffield United ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sheffield United kazanır 3.05, beraberlik 3.30, Crystal Palace kazanır ise 2.48 olarak açıklanmış.

Sheffield United Merhaba Diyecek

Sheffield United, geçtiğimiz sezon İngiltere Championship’de mücadele ediyordu. Sezonu 91 puan ile 2. Sırada tamamlayan Sheffield United, bu sezon Premier Lig’e yükseldi. Teknik direktör Paul Heckingbottom yönetiminde tek hedefleri Premier Lig’de kümede kalabilmek. Transfer döneminde şimdiye kadar 4 oyuncuyu kadrosuna katan Sheffield United, Lommel’den Vini Souza, Arsenal’dan Auston Trusty, Hacken’dan Benie Traore ve Brondby’den Anis Slimane’yi transfer etti. Iliman Ndiaye ve Sander Berge gibi 2 önemli isim ise takımdan ayrıldı. Premier Lig’in ilk haftasında Bramall Lane’de Crystal Palace’ı konuk edecek Sheffield United’da Rhian Brewster ve Jayden Bogle’nın sakatlıkları bulunuyor.

Crystal Palace Galibiyet Peşinde

Crystal Palace, Premier Lig’de geçtiğimiz sezonu orta sıralara tamamlamıştı. Roy Hodgson’ın sezonun ikinci yarısında göreve geldiğini ve Crystal Palace’ı toparlayarak 11. Sırada kadar tırmandırmayı başardı. Yeni sezonda ise Crystal Palace’ın hedefi ilk 7 içinde yer almak ama tabi bu kolay bir hedef değil. Wilfried Zaha’nın takımdan ayrılmasının ardından yerine Matheus França ile kadrosunu güçlendiren Crystal Palace, Bournemouth’dan ise Jefferson Lerma’yı transfer etti. Premier Lig’in ilk haftasında Bramall Lane’de Sheffield United’a konuk olacak Crystal Palace’da Michael Olise’nin sakatlığı var.

Sheffield United – Crystal Palace Maç Bilgileri

Sheffield United – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Rhian Brewster ve Jayden Bogle’nın sakatlıkları bulunuyor. Crystal Palace’da Michael Olise’nin sakatlığı var.

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Sheffield United, geçen sezonu Championship’de 2. sırada tamamladı. İyi bir sezon geçirdiler ve lider Burnley’in 10 puan gerisinde yer alarak Premier Lig’e yükseldiler. Premier Lig’in ilk haftasında ise Crystal Palace’ı konuk edecekler. Crystal Palace ise geçen sezonu orta sıralarda tamamladı. Roy Hodgson yönetiminde olumlu sinyaller veren Crystal Palace’da bu sezon beklentiler büyük. Bramall Lane’de ilk hafta gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sheffield United sezona puansız başladı. Bramall Lane’de Crystal Palace’a 1-0 kaybettiler.