İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Barcelona İddaa Tahmini 13.08.2023

İspanya La Liga’da ilk hafta maçında son şampiyon Barcelona deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Getafe ile Barcelona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Getafe galibiyetine 6.20, beraberlik tercihine 3.95, Barcelona galibiyetine ise 1.60 verildiğini görüyoruz.

İlk Hafta Rakip Barcelona

Getafe, geçtiğimiz sezonu İspanya La Liga’da 15. Sırada tamamladı. Son 2 aylık dilimde göreve gelen Jose Bordalas ile birlikte iyi sonuçlar alan Getafe lige tutundu. Ligin son haftasında Valladolid deplasmanında 1 puan alan Getafe kümede kaldı. O maçı kaybetseler, küme düşeceklerdi. Transfer döneminde Hertha Berlin’de Omar Alderete, Boston River’dan Gaston Alvarez, Real Sociedad’dan Portu, Cadiz’den Choco Lozano, Sevilla’dan ise Jose Angel Carmona’yı kadrosuna katan Getafe, ligin ilk haftasında Alfonso Perez’de Barcelona ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri ve Enes Ünal sakat olan isimler.  

Barcelona Sezonu Açıyor

Barcelona, geçtiğimiz sezonu İspanya La Liga’da şampiyon olarak tamamlamıştı. Xavi yönetimde ilk La Liga şampiyonluğunu yaşayan Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid’e ise 10 puan fark attı. İyi bir sezon geçiren Barcelona, yeni sezonun ilk haftasında Getafe’ye konuk olacak. Transfer döneminde şimdiye kadar 3 takviye yapan Barcelona, Athletic Bilbao’dan Inigo Martinez, Manchester City’de İlkay Gündoğan, Girona’dan ise Oriol Romeu’yu renklerine bağladı. Franck Kessie, Jordi Alba, Ousmane Dembele, Sergio Busquets ve Antoine Griezmann gibi önemli isimlerin takımdan ayrıldığını belirtelim. La Liga’da yeni sezonun ilk maçında Getafe’ye konuk olacak Barcelona’da Inigo Martinez sakat.

Getafe – Barcelona Maç Bilgileri

Getafe – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri ve Enes Ünal sakat olan isimler. Barcelona’da Inigo Martinez sakat.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ansu Fati, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Getafe, sezonun ilk haftasında son şampiyon Barcelona’yı konuk edecek. Geçen sezon La Liga’da zar zor kümede kalan Getafe, yeni sezonda ise üst sıraları hedefliyor. Geçen sezon son 4 haftada 8 puan toplayarak ligde kalma adına önemli bir virajı geride bırakmışlardı. Barcelona ise geçen sezonu La Liga’da şampiyon olarak tamamladı. Transfer döneminde de önemli oyuncuları kadrolarına kattılar. Barcelona maçın net favorisi. Getafe deplasmanında kolay bir galibiyet alarak sezona 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Son şampiyon yeni sezona beraberlik ile başladı. Alfonso Perez’de Getafe ile golsüz berabere kaldılar.