İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Liverpool İddaa Tahmini 13.08.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın merakla beklenen maçı. Chelsea ile Liverpool’un karşı karşı karşıya geleceği dev mücadele saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Chelsea Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 2.90, beraberlik 3.75, Liverpool kazanır ise 2.38 olarak açıklanmış.

Chelsea Kabus Geçirdi

Chelsea adına geçtiğimiz sezon kabus gibi geçti. Premier Lig’de sezonu 12. Sırada tamamlayan Maviler, unutmak isteyeceği bir sezonu geride bıraktı diyebiliriz. Yeni sezonda takımın başında Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino göreve yapacak. Yeni hocası ile ilk maçına Stamford Bridge’de Liverpool karşısında çıkacak olan Chelsea, sezona 3 puan ile başlama hedefinde. Transfer döneminde Leipzig’den Christpopher Nkunku, Monaco’dan Axel Disasi, Villarreal’den Nicolas Jackson, Rennes’den Lesley Ugochukwu, Brighton’dan kaleci Robert Sanchez ve Santos’dan Angelo ile kadrosunu güçlendiren Chelsea’de Kai Haverz, Mason Mount, Mateo Kovacic, Kalidou Koulibaly, Christian Pulusic, Edouard Mendy, Ethan Ampadu, N’Golo Kante, Cesar Azpilicueta, Pierre Emerick Aubameyeng, Ruben Loftus Cheek ve Tiemoue Bakayoko ile yolların ayrıldığını belirtelim. Maç öncesinde Chelsea’de Armando Broja ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool’da Yaprak Dökümü

Liverpool, Premier Lig’de yeni sezonu Stamford Bridge’de açıyor. Ligin ilk haftasında Chelsea’ye konuk olacak Liverpool’da hedef 3 puan. Geçen sezonu Premier Lig’de 5. Sırada tamamlayan Liverpool, Şampiyonlar Ligi bileti alamadı. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadel edecekler. Transfer döneminde James Mac Allister ve Dominik Szoboszlai ile kadrosunu güçlendiren Liverpool’da Fabinho, Jordan Hendeson, Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner ve Alex Oxlade Chamberlain ile yollar ayrıldı. Orta alanın neredeyse tamamı değişti diyebiliriz. Thiago’nun da takımdan ayrılması bekleniyor. Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacak Liverpool’da eksik yok.

Chelsea – Liverpool Maç Bilgileri

Chelsea – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Armando Broja ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Reece James, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Chelsea, geçen sezon unutmak isteyeceği bir sezonu geride bıraktı. Premier Lig’de sezonu 12. Sırada bitirdiler. Yeni sezonda takımın başınada Mauricio Pochettino görev yapacak. Transfer döneminde de önemli takviyelerle kadrosunu güçlendiren Chelsea’de moraller yerinde. Liverpool ise geçen sezonu ilk 4 içinde bitiremedi. Bu sezon Avrupa Ligi’nde mücadele edecekler. Liverpool’da özellikle orta alana önemli takviyeler yaptı. Stamford Bridge’de gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 15.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stamford Bridge’de kazanan çıkmadı. Dev mücadele 1-1 sona erdi.