İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Tottenham İddaa Tahmini 13.08.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Tottenham deplasmanda, Brentford’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Brentford ile Tottenham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 2.72, beraberlik tercihinin 3.75, Tottenham galibiyetinin ise 2.38 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford Dikkat Çekti

Brentford, geçen sezon müthiş bir sezon geçirmişti. Premier Lig’i 9. Sırada tamamlayan Thomas Frank’ın ekibi yeni sezonda ise Avrupa kupalarına katılma hadefinde. Özellikle Ivan Toney ve Bryan Mbuemo, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Transfer döneminde Wolverhampton’dan Nathan Collins, Freiburg’dan Kevin Schade ve Mark Flekken ile kadrosunu güçlendiren Brentford’da Mads Bistrup, Halil Dervişoğlu, Pontus Jansson, Joel Valencia, Saman Ghoddos ve Tariqe Fosu ile de yollar ayrıldı. Premier Lig’de yeni sezonun ilk maçında Tottenham’ı konuk edecek Brentford’da Ivan Toney’in forma giyemeyeceğini belirtelim.

Tottenham Güç Kaybetti

Tottenham, bu sezon başında büyük bir güç kaybetti. İngiliz golcü Harry Kane ile yollar ayrıldı. 100 Milyon Euro’nun üzerinde bir teklifle Bayern Münih’in yolunu tutan Kane’in ayrılışı ile Tottenham, büyük bir güç kaybetti. Geçen sezonu 8. Sırada tamamlayan Tottenham, bu sezon Avrupa’da yer alamayacak. Teknik direktör Ange Postecoglou’yu takımın başına getiren Tottenham, transfer döneminde de Leicester City’den James Maddison, Wolfsburg’dan Micky van de Ven, Rosario Central’dan Alejo Veliz, Shakhtar Donetsk’den Manor Solomon ile kadrosunu güçlendirdi. Premier Lig’in ilk haftasında Brentford’a konuk olacak Tottenham’da Rodrigo Bentancur ve Bryan Gil’in sakatlıkları bulunuyor.

Brentford – Tottenham Maç Bilgileri

Brentford – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Ivan Toney’in forma giyemeyeceğini belirtelim. Tottenham’da Rodrigo Bentancur ve Bryan Gil’in sakatlıkları bulunuyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Ricarlison

İddaa Tahmini

Brentford, geçen sezon Premier Lig’i 9. Sırada tamamladı. Thomas Frank yönetiminde dikkat çekici bir performans gösterdiler. Ivan Toney, Bryan Mbeumo ve Yoan Wissa müthiş bir sezon geçirdi. Tottenham’da ise takımın başına Ange Postecoglou getirildi. Yeni hocaları ile ilk maçına Brentford deplasmanında çıkacaklar. Tottenham favori ama Kane olmadan neler yapacakları merak konusu. Brentford hücum gücü yüksek bir takım. Tottenham’da sezona iyi başlamak istiyor. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Hem Brentford hem de Tottenham skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan çıkmadı. 4 golün atıldığı mücadelede Brentford ve Tottenham, 2-2 berabere kaldı.