Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Ankaragücü Bahis Tahmini 12.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta maçında Ankaragücü deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kasımpaşa kazanır 2.43, beraberlik 3.75, Ankaragücü kazanır ise 2.92 olarak açıklanmış.  

Kasımpaşa’da Hedef 3 Puan 

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu 10. sırada tamamladı. Küme düşen Giresunspor’un sadece 3 puan üzerinde sezonu bitirdiler ama yine de ligde kalmayı başardılar. Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasında ise Ankaragücü’nü konuk edecekler. Kemal Özdeş yönetiminde sezona başlayan Kasımpaşa, ligin ilk haftasında 3 puan hedefliyor. Transfer döneminde Kasımpaşa’nın Leganes’den Kenneth Omeruo, Amiens’den Iron Gomis, İstanbulspor’dan Duhan Aksu, Maritimo’dan Claudio Winck ve Atromitos’dan Andreas Gianniotis’i kadrosuna kattığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik yok. 

Ankaragücü Takviyelerle Güçlendi 

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz sezon kümede kalma mücadelesi verdi. Tolunay Kafkas yönetiminde kümede kalmayı başardılar. Ligden düşen Giresunspor’un sadece 2 puan üzerinde sezonu tamamladıklarını da belirtelim. Transfer döneminde Skhupi’den Renaldo Cephas, Hertha Berlin’den Tolga Ciğerci, Alanyaspor’dan Efkan Bekiroğlu, Giresunspor’dan Riad Bajic ve Alper Uludağ, Augsburg’dan Rafal Gikiewicz, Sparta Prag’dan Matej Hanousek ve Hellas Verona’dan Mert Çetin’i kadrosuna katan Ankaragücü, alternatifli bir kadro kurdu diyebiliriz. Ligin ilk maçında Kasımpaşa’ya konuk olacak Ankaragücü’nde eksik yok. 

Kasımpaşa – Ankaragücü Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamadou Fall

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, yeni sezon öncesinde iyi bir hazırlık kampı geçirdi. 4 hazırlık maçının 3’ünde galibiyet aldılar. Tek yenilgilerini Al Arabi’ye karşı aldıklarını belirtelim. Ankaragücü ise 3 hazırlık maçını da Türk takımları ile oynadı. Pendikspor ve Fatih Karagümrük karşısında kazanırken, Konyaspor’a ise 3-1 kaybettiler. Her iki takımda sezona 3 puana ile başlama hedefinde. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. İstanbul’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, sezona 3 puan ile giriş yaptı. Ankaragücü karşısında zorlandılar ama 3-2 kazanmayı bildiler.