Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Galatasaray İddaa Tahmini 12.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta maçında Kayserispor evinde, son şampiyon Galatasaray’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 21.45’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Kayserispor Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kayserispor kazanır 4.92, beraberlik 4.45, Galatasaray kazanır ise 1.69 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile ‘2.5 ÜST’ tercihinin 15.00 oran olduğunu belirtelim.

Kayserispor’un İşi Zor 

Kayserispor, geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 9. sırada tamamladı. Ligde kalmayı başardılar ama takımda moraller bozuk. Transfer yasağının hala kalkmamış olması Çağdaş Atan’ın elini kolunu bağlıyor. Süper Lig’de yeni sezon bu hafta start alıyor ve Kayserispor henüz takviye yapabilmiş değil. Üstelik ligin ilk haftasında da Galatasaray ile karşı karşıya gelecekler. Emrah Başsan, Cenk Gönen, Bernard Mensah, İlhan Parlak ve Mario Gavranovic’de takımdan ayrılan isimler. Galatasaray maçı öncesinde Kayserispor’da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. 

Galatasaray Favori 

Galatasaray, yeni sezona erken start verdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. Eleme turunda Zalgiris Vilnius ile karşılaşan Sarı Kırmızılılar, rakibini 2-2 ve 1-0’lık skorlar ile eleyerek tur atlamıştı. 3. Eleme turunda ise geçen hafta Olimpija Ljubljana engelini 3-0 ile geçen Galatasaray, turu geçme adına önemli bir avantaj eld etti. Wilfried Zaha, Angelino ve Mauro Icardi transferleri ile de kadrosunu güçlendiren Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor’a konuk olacak Galatasaray’ın rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın sakatlığı var. 

Kayserispor – Galatasaray Maç Bilgileri

Kayserispor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın sakatlığı var. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Baran Ali Gezek, Mame Thiam, Ali Karimi, Gökhan Sazdağı

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Berkan Kutlu, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Kayserispor’un bu sezon yine transfer yasağı kalkmadı. UEFA’dan beklentiler transfer yasağının kalkacağı yönünde ama henüz bir gelişme olmadı. Galatasaray, geçen sezonu Süper Lig’de şampiyon olarak tamamladı. Bu sezon yine şampiyonluğun en güçlü adayılar. Sezonu erken açan Sarı Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de dikkat çekmeye devam ediyor. Ligin ilk haftasında Kayserispor’a konuk olacak Galatasaray, maçın net favorisi. Gollü bir galibiyet ile sezona başlarlar. En az 3 gol beklentim var. Taraf bahsinde de Galatasaray tercihi değerlendirilmeli.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.34

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 15.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Galatasaray’ın kazanması beklenen mücadele golsüz sona erdi.