Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Hatayspor Bahis Tahmini 12.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Pendikspor evinde, Hatayspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Pendikspor ile Hatayspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Pendikspor galibiyetinin 2.13, beraberlik tercihinin 3.75, Hatayspor galibiyetinin ise 3.51 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Pendikspor’da Hedef Galibiyet 

Pendikspor, geçtiğimiz sezonu TFF 1. Lig’de 3. sırada tamamlamıştı. Play off finalinde Bodrumspor ile karşı karşıya gelen Pendikspor, rakibini 2-1 mağlup etti ve Süper Lig biletini aldı. Ligin yeni takımlarından biri olan Pendikspor’un Boca Juniors’dan Oscar Romero, Braga’dan Sequeira, Hajduj Split’den Josip Vukovic, AEK Atina’dan Georgios Tzavellas, Beşiktaş’tan Welliton, Eyüpspor’dan Emaka Eze ve Galatasaray’dan Emre Taşdemir’i kadrosuna kattığını belirtelim. Ligin ik haftasında Hatayspor’u konuk edecek olan Pendikspor’da eksik bulunmuyor. 

Hatayspor’dan Önemli Takviyeler 

Hatayspor, Süper Lig’de geçen sezon zor bir süreçten geçmişti. Şubat ayında yaşanan deprem felaketinin ardından Atsu, hayatını kaybetmişti. Bu sürecin ardından Hatayspor Süper Lig’e devam edemedi. Yeni sezona ise İstanbul’da hazırlanan Hatayspor, ligin ilk haftasında Pendikspor’un konuğu olacak. Transfer döneminde Sporting CP’den Joelson Fernandes, Gil Vicente’den Giorgi Aburjania, Sheffield Wednesday’dan Fisayo Dele Bashiru, Kortrijk’den Didier Lamkel Ze, KF Tirana’dan Visar Bekaj, Giresunspor’dan Görkem Sağlam ve serbest oyuncu statüsünde olan Nikola Maksimovic’i kadrolarına kattılar. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Pendikspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Pendikspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Giorgi Aburjania, Carlos Strandberg, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Bertuğ Yıldırım

İddaa Tahmini

Pendikspor, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de mücadele ediyor. İyi bir sezo geçiren ve play off oynama hakkı kazanan Pendikspor, finalde karşı karşıya geldiği Bodrumspor’u 2-1 mağlup etti ve Süper Lig’e çıkan 3. takım oldu. Hatayspor ise geçen sezon Şubat ayında yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilme kararı almıştı. Yeni sezonda ise Süper Lig’de mücadele edecekler. Volkan Demirel yönetiminde Hatayspor’dan beklentiler fazla. İstanbul’da goll bür maç beklentim var. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor farka gitti. Ligin yeni ekibi Pendikspor’u deplasmanda 5-1 mağlup ettiler.