İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Luton Town Bahis Tahmini 12.08.2023

İngiltere Premier Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri olan Luton Town deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Brighton ile Luton Town takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Brighton galibiyetine 1.34, beraberlik tercihine 5.45, Luton Town galibiyetine ise 9.90 verildiğini görüyoruz. 

Brighton’dan Önemli Takviyeler

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz sezonu 6. Sırada tamamladı. Tottenham ve Aston Villa’nın önünde sezonu bitiren Roberto De Zerbi’nin ekibi UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazandı. Ligin son haftasında Aston Villa’ya 2-1 kaybetmelerine rağmen 6. Sıradaki yerleri değişmedi. Transfer döneminde Watford’dan Joao Pedro, Anderlecht’den kaleci Bart Verbruggen, Fiorentina’dan Igor, Farul’dan Adrian Mazulu, Borussia Dortmund’dan Mahmaoud Dahaoud, Liverpool’dan ise James Milner’ı kadrosuna katan Brighton, iddialı bir kadro kurmaya devam ediyor. Bu hafta AMEX’de Luton Town’ı konuk edecek Brighton maçın net favorisi.

Luton Town Sürpriz Peşinde

Luton Town, geçtiğimiz sezonu Championship’de play off şampiyonu olarak tamamladı ve adını Premier Lig’e yazdırdı. Transfer döneminde Wovlerhampton’dan Ryan Giles, Birmingham’dan Tahith Chong, Barnsley’den Mads Andersen, Aston Villa’dan Marvelous Nakamba, Nicce’den Ross Barkley ve Stoke City’den Jacon Brown’ı kadrosuna kattılar. Rob Edwards yönetiminde yeni sezona hazırlanan Luton Town’ın Premier Lig’de öncelikli hedefi ligde kalmak. Ligin ilk haftasında ise AMEX’de Brighton’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Luton Town’da Reece Burke ve Daniel Poots’un sakatlıkları bulunuyor.

Brighton – Luton Town Maç Bilgileri

Brighton – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Reece Burke ve Daniel Poots’un sakatlıkları bulunuyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Danny Welbeck

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Brighton, geçen sezon Premier Lig’i 6. sırada tamamlamıştı. UEFA Avrupa Ligi bileti almayı başaran Brighton, Roberto De Zerbi yönetiminde harika bir sezonu geride bıraktı. Yeni sezonun ilk haftasında AMEX’de Luton Town’u konuk edecekler. Luton Town, bildiğimiz gibi geçen sezon Championship’de mücadele ediyordu. Play off finalinde Coventry’i penaltı atışları ile mağlup eden Luton Town, Premier Lig’e yükselen 3. takım oldu. Rob Edwards’ın ekibinde ilk hedef kümede kalmak. Brighton ile zorlu bir maça çıkacaklar. Ligin ilk haftasında Brighton’ın kolay bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Luton Town’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligin yeni takımı Luton Town, Brighton deplasmanından çıkamadı. AMEX’de 3-1 kaybettiler.