Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 13.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta maçında, Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 21.45’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 1.64, beraberlik 4.43, Çaykur Rizespor kazanır ise 5.36 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor Moralli

Adana Demirspor’da moraller yerinde. Sezona erken başlayan Adana Demirspor’da bildiğimi gibi takımın başına Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert getirildi. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turunda Romanya’nın CFR Cluj takımını eleyen Adana Demirspor, 3. Eleme turunda ise ilk maçta Hırvatistan ekibi Osijek’i 5-1 ile geçti. Tarihinde ilk kez Avrupa maçı oynayan Adana Demirspor’un büyük bir ihtimalle play off turuna çıkması bekleniyor. Süper Lig’de ise bu hafta ligin yeni takımı olan Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklar. Özellikle taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir Adana Demirspor var ve maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Badou Ndiaye’nin sakatlığı devam ediyor.

Çaykur Rizespor Sürpriz Peşinde

Çaykur Rizespor, TFF 1. Lig’de geçtiğimiz sezonu 2. Sırada tamamladı. Şampiyon Samsunspor’un ardından doğrudan Süper Lig’e yükselmeyi başardılar. İlhan Palut yönetiminde bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Karadeniz ekibi transfer döneminde FK Sarajevo’dan Dal Varesanovic, Nasaf Qarshi’den Khusnniddin Alikulav, Las Palmas’dan Oscar Pinchi, FC Lahti’den Altin Zeqiri ve Darou Salam’dan Oumar Diouf’u kadrosuna kattı ama ben kadro kalitelerini Süper Lig için pek yeterli görmüyorum. Bu doğrultuda İlhan Palut’a çok iş düşecek. Ligin ilk haftasında Adana Demirspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da Okechukwu Azubuike’nin sakatlığı bulunuyor.

Adana Demirspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Badou Ndiaye’nin sakatlığı devam ediyor. Çaykur Rizespor’da Okechukwu Azubuike’nin sakatlığı bulunuyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Andreaw Gravillon, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Younes Belhanda, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Cherif Ndiaye

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’da moraller yerinde. Geçen hafta UEFA Konferans Ligi’nde Osijek’u konuk eden Adana Demirspor, rakibini 5-1 mağlup etti ve tur kapısını araladı. Tarihinde ilk kez Avrupa’da oynaya Adana Demirspor, yoluna doludizgin devam ediyor. Çaykur Rizespor ise Süper Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri. Geçen sezonu TFF 1. Lig’de 2. Sırada tamamlayarak Süper Lig’in yolunu tuttular ama kadro kalitelerini Süper Lig için yeterli görmüyorum. Adana Demirspor kazanır ve sezonu 3 puan ile açar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor uzatmalarda güldü. Ligin yeni takımı Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puan ile başladılar.