Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Gaziantep FK İddaa Tahmini 13.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Fenerbahçe evinde, Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.35, beraberlik 5.81, Gaziantep FK kazanır ise 9.31 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyaları devam ediyor. Fenerbahçe’nin maçı kazanmasına Bets10 sitesinde 15.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe Favori Taraf

Fenerbahçe’de bildiğimiz gibi bu sezon takımın başında İsmail Kartal var. Yeni hocası yönetiminde 3 resmi maça çıkan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde üst üste galibiyetler alıyor. 2. Eleme turunda Zimbru’yu her iki maçta da mağlup eden Fenerbahçe, 3. Eleme turunda ise Slovenya ekibi Maribor’u 3-1 mağlup etti. Tur kapısını aralayan Fenerbahçe, sezonun ilk Süper Lig maçında Kadıköy’de Gaziantep FK’yı konuk edecek. Transfer döneminde Dusan Tadic, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Ryan Kent, Umut Nayir, Alexander Djiku gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe’nin Fred ile anlaşma sağladığını da belirtelim. Fenerbahçe’de Joao Pedro, Diego Rossi, Attila Szalai, Arda Güler ve Enner Valencia ile de yollar ayrıldı. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Emre Mor ve Lincoln sakat olan isimler.

Gaziantep FK Sürpriz Arayacak

Gaziantep FK, geçen sezon Şubat ayında yaşanan deprem felaketinin ardından kötü bir süreç geçirmişti. Süper Lig’e devam edemeyen Gaziantep FK, uzun bir süre Süper Lig’de maç oynamadı. Yeni sezona ise artık start verdiler ve ligin ilk haftasında Fenerbahçe’nin konuğu olacaklar. Transfer döneminde Aris’den Salem M’Bakata, Tondela’da Naoufel Khacef, Gençlerbirliğin’nden İlker Karakaş, Sivasspor’dan ise Max Gradel’i kadrosuna katan Gazianep FK’DA Günay Güvenç ve Angelo Sagal takımdan ayrılan isimler oldu. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Emre Mor ve Lincoln sakat olan isimler. Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Luan Peres, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu,, Miguel Crespo, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Alexandru Maxim, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 2. Sırada tamamlamıştı. Uzun bir süredir Süper Lig’de şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe, bu sezon iddialı bir kadro kuruyor. Tadic ve Dzeko gibi ünlü oyuncuları kadrosuna katan Fenerabahçe, Fred ile de anlaşma sağladı. İsmail Kartal yönetiminde bu sezon UEFA Konferans Ligi’nde çıktığı 3 maçı da kazanan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Gaziantep FK, geçen sezon Şubat ayından bu yana resmi maça oynamadı. Yaşanan deprem felaketi sebebiyle lige devam edememişlerdi. Kadıköy’de Fenerbahçe, maçın net favorisi. Tadic ve Dzeko önderliğinde 3 puan alarak sezona galibiyet ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.35

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe zorlandığı maçta 3 puan almayı başardı. Dzeko’nun golleriyle Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ettiler.