sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 13.08.2023

Fransa Ligue 1 ve Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında, 13 Ağustos Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Nantes – Toulouse: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; 13 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16.00’da sahne alacak Fransa Ligue 1’in ilk hafta mücadelesinde, Nantes ile Toulouse kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5. Nantes, Fransa Ligue 1’e bir sezon daha devam dedi. Fransa Kupası’nın son sahibi olarak sezona merhaba diyen konuk ekip, 3 kulvarda birden mücadele etmenin zorluğunu yaşadı. Fransa Kupası’nda yeniden finale kadar çıkmayı başaran Nantes, Fransa Ligue 1’de ise küme düşmekten zor kurtuldu. Son 3 haftada göreve gelen Pierre Aristouy, son hafta galibiyetiyle takımını ligde tutmayı başardı. Pierre Aristouy yönetiminde yoluna devam eden Nantes, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Mostafa Mohamed, Andy Delort, Lamine Diack, Pierre Gabriel ve Hugo Barbet’i kadrosuna kattı. Yeni sezonda alt sıralardan kurtulmak isteyen Nantes, ilk hafta Toulouse karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’de geçen sezonun yeni temsilcileri arasında yer alan Toulouse, Philippe Montanier önderliğinde ligde kalmayı başardı. Düşme hattından uzak kalan konuk ekip, yeni sezonda ise göreve Carles Martínez’i getirdi. Teknik adam değişikliğiyle yeni sezona hazırlanan Toulouse, transfer döneminde Ibrahim Cissoko, Niklas Schmidt ve Frank Magri gibi önemli isimleri kadrosuna kazandırdı. Önemli takviyelerle gücüne güç katan ve kadro kalitesini yeni sezonda korumayı bilen Toulouse, hazırlık maçlarında aldığı üst üste galibiyetlerle, yen sezona umutlu giriyor. Önce Roma ardından Osasuna karşısında kazanmayı bilen Martínez’in öğrencileri, bu kez Nantes deplasmanında galibiyet arayacak. Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen iki takımda, geçen sezon ligde iyi bir performans sergilemedi ve alt sıralarda yer aldı. Hala kadro kalitesini ispatlamayı başaramayan iki takımın, sezonun ilk haftasında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum. Tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Essen – Hamburg: MS 2, 1.31 (iddaa) – 1.53 (intobet) ; Almanya 3. Lig ekiplerinden Essen ile 2. Bundesliga temsilcisi Hamburg, 13 Ağustos Pazar günü karşı karşıya gelecek. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesi, Türkiye saati ile 14:00’de başlıyor. Almanya 3 .Lig’de geçtiğimiz sezon küme düşmekten zor kurtulan Essen, kötü bir sezonu geride bırakmasına karşın, Christoph Dabrowski yönetiminde yoluna devam ediyor. Yeni sezon öncesi 9 transferle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, ilk hafta konuk olduğu Hallescher deplasmanından mağlubiyetle döndü. İlk 45 dakika oyun hakimiyetini tamamen rakibine kaptıran Essen cephesinde, ikinci yarı Isiah Ahmad Young’un golü mağlubiyete engel olmadı. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Hamburg karşısına çıkacak olan Essen, yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Hamburg ise yeni sezonda mağlubiyete yer vermedi. Tim Walter ve öğrencileri, 2 haftalık fikstürü 4 puanla geride bıraktı. Almanya Bundesliga’ya yükselme şansını Play Off mağlubiyetiyle kaçıran Hamburg, yeni sezonda hem kadro kalitesini korudu hem de 5 takviyeyle elini güçlendirdi. Yeni sezonun ilk haftası Schalke 04 karşısında 5-3’lük galibiyete imza atan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise Karlsruher ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Harika bir hücum performansı sergileyen Hamburg, savunma hattında ise önemli açıklar verdi. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Essen deplasmanında izleyeceğimiz konuk ekip, galibiyetin favorisi. Almanya 2. Bundesliga’da geçen sezon şampiyonluğu kaçıran Hamburg, yeni sezona ise iddialı bir başlangıç yaptı. İlk 2 haftada mağlubiyete yer vermeyen Hamburg, Almanya DFB Kupası serüvenine galibiyetle başlayacaktır.

Unterhaching – Augsburg: MS 2, 1.33 (iddaa) – 1.50 (intobet) ; Unterhaching sahasında Augsburg’u konuk edecek. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesi, 13 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alıyor. Mücadeleye Alpenbauer Sportpark ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Unterhaching, Almanya 3. Ligi’ne yeni yükseldi. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Lig’de mücadele veren ev sahibi, yeni sezonda adını bir üst tura yazdırmayı başarırken, göreve Marc Unterberger’i getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını geçtiğimiz hafta Regensburg deplasmanında veren ev sahibi, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Transfer döneminde sadece Raphael Schifferl’i kadrosuna katan Unterhaching, bütçe azlığından dolayı transfer yapmakta zorlandı. Sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan ev sahibinin, Almanya DFB Kupası’nda ise işi zor. Bundeslige ekiplerinden Augsburg’u iç sahada konuk edecekler. Almanya Bundesliga temsilcisi Augsburg, yeni sezona Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında start verecek. Geçen sezon Enrico Maaßen önderliğinde kümede kalma savaşı veren konuk ekip, hedefine ulaşırken, önemli hatalara imza attı. Son hafta rakiplerinin yaptığı hatalarla düşme hattının üzerinde kalmayı başardılar. Yeni sezonda Mergim Berisha, Tim Breithaupt, Phillip Tietz, Sven Michel, Patrick Pfeiffer, Masaya Okugawa ve Finn Dahmen transferleriyle kadrosunu güçlendiren Augsburg, Enrico Maaßen yönetiminde yoluna devam ediyor. 7 hazırlık maçından 4 galibiyet, 3 mağlubiyetle ayrıldılar. İyi bir kamp dönemi geçiren Augsburg’da hedef galibiyet. Almanya Bundesliga ekibi Augsburg, yeni sezonu galibiyetle açmak istiyor. Kolay bir kura çeken konuk ekip, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında favori taraf. Augsburg deplasmanda hata yapmayacak ve sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.63

intobet Bahis Oranı: 3.94