İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Alaves Bahis Tahmini 14.08.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Ligin yeni takımı Alaves deplasmanda, Cadiz’e konuk oluyor. Zorlu mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Cadiz ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 2.22, beraberlik 3.10, Alaves kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Bongonda Transfer Oldu

Cadiz’de geçen sezonun en önemli oyuncularından biri olan Theo Bongonda, Cadiz’den ayrıldı. 7 Milyon Euro’ya Spartak Moskova’ya transfer oldu. Geçen sezonu La Liga’da kümede kalarak tamamlayan Cadiz, ligin son haftasında Elche deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Valladolid’de kazanamayınca ligde kalşmayı başardılar. Transfer döneminde Cadiz’in Lazio’dan Gonzalo Escalante, Valladolid’den Sergio Guardiola ve Darwin Machis, Leganes’den Javi Hernandez, Santos’dan Lucas Pires ve America’dan Jorge Mere’yi kadrosuna kattığını belirtelim. La Liga’da ilk hafta maçında Alaves’i konuk edecek Cadiz’de Victor Chust ve Brian Ocampo’nun sakatlıkları var.

Alaves La Liga’ya Yükseldi

Alaves, geçtiğimiz sezonu İspanya 2. Lig’de 4. Sırada tamamladı. Play off oynayan Alaves, yarı finalde Eibar’ı finalde ise Levante’yı eledi ve La Liga’nın yolunu tuttu. Bu sezon İspanya La Liga’da mücadele edecek olan Alaves’in öncelikli hedefi ligde kalmak. Transfer döneminde Real Madrid’den Antonio Blanco, Real Sociedad’dan Ander Guevara ve Andoni Gorosabel, Atletico Madrid’den Giuliano Simeone, Almeria’dan Nikola Maras’ı transfer eden Alaves’de Florian Lejeune, Jason, Toni Moya, Victor Laguardia ve Taichi Hara ise takımdan ayrıldı. La Liga’da sezonun ilk haftasında Cadiz’e konuk olacak Alaves’de eksik yok.

Cadiz – Alaves Maç Bilgileri

Cadiz – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Victor Chust ve Brian Ocampo’nun sakatlıkları var.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Cadiz, geçen sezon La Liga’da kümede kalma mücadelesi verdi ve lige tutunmayı başardı. Ligin son haftasında Elche deplasmanında aldıkları 1 puan ile kümede kaldılar diyebiliriz ama Valladolid’in kazanamadığı senaryoda ligde kalmaları kesinleşecekti. Alaves ise geçen sezon İspanya 2. Lig’de mücadele etti ve play off maçları oynayarak La Liga’ya yükseldi. Yarı finalde Eibar, finalde ise Levante’yi saf dışı bıraktılar. Cadiz, taraftarı önünde maçın favorisi. Ligin yeni ekibi Alaves’i mağlup ederek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.93

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz tek golle kazandı. Alaves’i 1-0 mağlup ettiler ve sezona 3 puan ile başladılar.