Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Le Havre İddaa Tahmini 13.08.2023

Montpellier ile Le Havre, 13 Ağustos Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1‘in ilk hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

intobet, Montpellier galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.60, Le Havre galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Montpellier Hocasına Güveniyor

Montpellier cephesinde Michel Der Zakarian dönemi devam ediyor. Geçen sezonun ortasında göreve gelen tecrübeli teknik adam, ev sahibini küme düşme hattından alıp, 12. sıraya kadar taşıdı. Ligde kalmayı başaran Montpellier, yeni sezonda da teknik adamına güveniyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte, Akor Adams, Falaye Sacko, Belmin Dizdarevic, Becir Omeragic ve Al Tamaari’yi kadrosuna katan ev sahibinde, Stephy Mavididi takımdan ayrıldı. Hem hücum hem de savunma hattını güçlendiren Montpellier, bu hafta evinde Lev Havre’yi konuk edecek. Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen ev sahibi, yeni sezon öncesi çıktığı 4 hazırlık maçından sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlandıklarını söyleyelim.

Le Havre Kadro Kurmakta Zorlandı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, yeni sezonu Montpellier deplasmanına açıyor. Geçen sezon Fransa Ligue 2 sahnesini şampiyon tamamlamayı başaran konuk ekipte, Luka Elsner göreve gelir gelmez takımını şampiyonluğa taşıdı. Yeni sezonda konuk ekipte Elsner dönemi devam edecek. Transfer döneminde assoul Ndiaye, Yoann Salmier, Emmanuel Sabbi, Issa Soumare, Abdoulaye Toure, Loic Nego ve Kandt Diawara’yı kadrosuna katan Le Havre, hala Fransa Ligue 1 seviyesi için yeterli bir kadro kuramadı. Son 5 hazırlık maçını kaybeden konuk ekip, yeni sezona hazır bir görüntü sergilemeyi başaramazken, ilk sınavını Montpellier deplasmanında verecek.

Montpellier – Le Havre Maç Bilgileri

Montpellier – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Belmin Dizdarevic, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Jordan Ferri, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Elye Wahi, Valere Germain.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Arouna Sangante, Yoann Salmier, Operi, El Hajjam, Abdoulaye Toure, Daler Kuzyaev, Rassoul Ndiaye, Nabil Alioui, Samuel Grandsir, Yann Kitala.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezon başlarken, hazırlık maçlarında daha hazır bir görüntü sergileyen Montpellier, taraftar avantajına da sahip. Ev sahibi bu fırsatı kaçırmayacak ve Le Havre karşısında galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosu beraberlikle sona erdi. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başarırken, mücadeleden kazanan çıkmadı. Montpellier yediği son dakika golüyle Le Havre karşısında galibiyeti kaçırdı.