Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Toulouse İddaa Tahmini 13.08.2023

13 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16.00’da sahne alacak Fransa Ligue 1‘in ilk hafta mücadelesinde, Nantes ile Toulouse kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5.

Bets10, Nantes galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.35, Toulouse galibiyetine ise 2.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Nantes Lige Tutundu

Nantes, Fransa Ligue 1’e bir sezon daha devam dedi. Fransa Kupası’nın son sahibi olarak sezona merhaba diyen konuk ekip, 3 kulvarda birden mücadele etmenin zorluğunu yaşadı. Fransa Kupası’nda yeniden finale kadar çıkmayı başaran Nantes, Fransa Ligue 1’de ise küme düşmekten zor kurtuldu. Son 3 haftada göreve gelen Pierre Aristouy, son hafta galibiyetiyle takımını ligde tutmayı başardı. Pierre Aristouy yönetiminde yoluna devam eden Nantes, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Mostafa Mohamed, Andy Delort, Lamine Diack, Pierre Gabriel ve Hugo Barbet’i kadrosuna kattı. Yeni sezonda alt sıralardan kurtulmak isteyen Nantes, ilk hafta Toulouse karşısına çıkacak.

Toulouse Galibiyet Hedefinde

Fransa Ligue 1’de geçen sezonun yeni temsilcileri arasında yer alan Toulouse, Philippe Montanier önderliğinde ligde kalmayı başardı. Düşme hattından uzak kalan konuk ekip, yeni sezonda ise göreve Carles Martínez’i getirdi. Teknik adam değişikliğiyle yeni sezona hazırlanan Toulouse, transfer döneminde Ibrahim Cissoko, Niklas Schmidt ve Frank Magri gibi önemli isimleri kadrosuna kazandırdı. Önemli takviyelerle gücüne güç katan ve kadro kalitesini yeni sezonda korumayı bilen Toulouse, hazırlık maçlarında aldığı üst üste galibiyetlerle, yen sezona umutlu giriyor. Önce Roma ardından Osasuna karşısında kazanmayı bilen Martínez’in öğrencileri, bu kez Nantes deplasmanında galibiyet arayacak.

Nantes – Toulouse Maç Bilgileri

Nantes – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes cephesinde Fabien Centonze’nin sakatlığı devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Jean-Charles Castelletto, Ignatius Ganago, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Mostafa Mohamed.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Álex Domínguez, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Cristian Cásseres, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen iki takımda, geçen sezon ligde iyi bir performans sergilemedi ve alt sıralarda yer aldı. Hala kadro kalitesini ispatlamayı başaramayan iki takımın, sezonun ilk haftasında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum. Tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan Fransa Ligue 1’in ilk hafta mücadelesinde, kazanan konuk ekip Toulouse oldu. Rakibine 2 golle üstünlük kuran konuk ekip, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.