Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Metz Maç Tahmini 13.08.2023

İddaa fikstüründe 13 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Metz karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Rexbet, Rennes galibiyetine 1.45, beraberliğe 4.65, Metz galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Rennes Sezona Hazır

Rennes yeni sezonda Lesley Ugochukwu, Loic Balde, Guirassy ve Andy Diouf’u yüksek bonservis bedelleriyle takımdan gönderirken, yerlerini Enzo Le Fee, Ludovic Blas, Geoffrey Lembet ve Gauthie Gallon transferleriyle doldurdu. Önemli bir gelir elde eden ev sahibi, yatırımını genç oyunculara yaptı diyebiliriz. Geçen sezon Fransa Ligue 1’i 4. sırada tamamlayan Rennes, Bruno Génésio yönetiminde UEFA Avrupa Ligi biletini cebine koydu. Geçtiğimiz sezonda iki kulvarda birden mücadele veren ev sahibi, yeni sezonda şampiyonluk yarışına dahil olmak istiyor. Hazırlık maçları kapsamında 6 kez sahaya çıkan Rennes, 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyete imza attı. Sezona hazır bir görüntü sergileyen ev sahibi, Fransa Ligue 1’de sezonun ilk sınavını Metz’e karşı verecek.

Ligin Yeni Temsilcisi Metz

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Metz, transfer döneminde Benjamin Tetteh, Simon Elisor, Maxime Colin, Jean N’Guessan, Sadibou Sane ve Ibou Sane’yi kadrosuna kattı. Fransa Ligue 1 seviyesinde bir kadro kurmak için uğraşan konuk ekip, sadece Benjamin Tetteh transferine bütçe ayırırken, geri kalan transferlerde ise potansiyeli olan oyunculara yöneldi. Geçen sezon göreve gelen László Bölöni, ilk sezonundan takımını Fransa Ligue 2’de ilk 2 içerisine taşımayı başardı. Fransa Ligue 1’de yeni sezon başlarken, kadro kalitesiyle zayıf halkalar arasında yer alan Metz, bir kez daha teknik adam etkisine güveniyor. Rennes deplasmanında bu hafta sürpriz arayacaklar.

Rennes – Metz Maç Bilgileri

Rennes – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde, Ludovic Blas kart cezalısı. Adrien Truffert ve Martin Terrier’in sakatlıkları devam ediyor. Metz cephesinde Ablie Jallow’un sakatlığı devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Lorenz Assignon, Birger Meling, Arthur Theate, Warmed Omari, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Guillaume Dietsch, Fali Cande, Ismael Traore, Matthieu Udol, Koffi Kouao, Habib Maiga, Youssef Maziz, Sami Lahssaini, Scheikh Sabaly, Ablie Jallow, Benjamin Tetteh.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in iddialı takımlarından Rennes, geçen sezonu 4. sırada kapattı. Yeni sezonda da üst sıraları hedefleyen Genesio ve öğrencileri, lige yeni yükselen Metz’e karşı iç sahada galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in açılış haftasında Rennes rüzgarı esti. Tam 5 golle kazanan ev sahibi, Metz’e ise sadece 1 kez fileleri havalandırma şansı tanıdı. Kazananları tebrik ederiz.