UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sturm Graz PSV İddaa Tahmini 15.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında PSV deplasmanda, Sturm Graz’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.30’da nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Sturm Graz ile PSV takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Sturm Graz galibiyetine 3.00, beraberlik tercihine 4.00, PSV galibiyetine ise 2.10 verildiğini görüyoruz.

Sturm Graz’ın İşi Zor

Sturm Graz, ilk maçta istediği sonucu alamadı. PSV deplasmanında sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu sonucun ardından tur şansları da zor agirdi. Avusturya ekibinin turu geçebilmesi için kazanması yetmiyor. PSV karşsısında en az 4 farklı kazanmaları gerek. Hafta sonu ise Avusturya Bundeliga’da Klagenfurt’u konuk eden Chritstian Ilzer’in ekibi sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Sturm Graz, lider Salzburg’un ardından 2. Sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde PSV’yi konuk edecek Sturm Graz’da eksik bulunmuyor.

PSV Moralli

PSV’de moraller yerinde. Sezona Hollanda Süper Kupa şampiyonluğu ile başlayan PSV, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de play off turuna adını yazdırmaya oldukça yakın. Geçen hafta 3. Eleme turunda konuk ettikleri Sturm Graz’ı 4-1 mağlup etmeyi başardılar. Tur kapısını aralayan PSV’de Luuk de Jong, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarıydı. Hollanda Eredivisie’de ise geçen hafta Utrecht’i konuk eden Peter Bosz’un ekibi bu mücadeleyi ise 2-0 kazanarak yeni sezona 3 puan ile başlamış oldu. Yeni hocaları Peter Bosz yönetiminde çıktıkları 3 resmi maçı da kazanmayı başaran bir PSV var. Karşılaşma öncesinde PSV’de Armando Obispo’nun sakatlığı bulunuyor.

Sturm Graz – PSV Maç Bilgileri

Sturm Graz – PSV Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 21.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSV’de Armando Obispo’nun sakatlığı bulunuyor.

Sturm Graz'ın 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Kjell Scherpen, David Schnegg, Gregory Wüthrich, David Affengruber, Jusuf Gazibegovic, Alexander Prass, Jon Gorenc Stankovic, Stefan Hierlander, Otar Kiteishvili, William Boving, Szymon Wlodarczyk

PSV'nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’ninmuhtemel kadrosu: Walter Benitez, Jordan Teze, Andre Ramalho, Olivier Boscagli, Patrick Van Aanholt, Joey Veerman, Ibrahim Sangare, Isaac Babadi, Johan Bakayoko, Noa Lang, Luuk de Jong

İddaa Tahmini

Sturm Graz tur şansını zora soktu. Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu ilk maçında PSV’ye 4-1 kaybeden Avusturya ekibinde moraller bozuk. Hafta sonu ise ligde Austria Klagenfurt ile golsüz berabere kalan Sturm Graz, sezonun ilk puan kaybını yaşadı. PSV ise moralli. Hafta sonu Hollanda Eredivisie’de Utrecht’i 2-0 mağlup ettiler. Petr Bosz yönetiminde Şampiyonlar Ligi’nde ise geçen hafta Sturm Grz’ı 4-1 ile geçen PSV, tur kapısını araladı. PSV’nin büyük ihtimalle gruplara kadar gideceğini düşünüyorum. Sturm Graz’ı rövanş maçında da mağlup ederek play off turuna adını yazdırırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: PSV, rahat bir galibiyet aldı. Sturm Graz deplasmanında da 3-1 kazanarak play off turunda Rangers ile eşleştiler.