UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Olimpija Ljubljana İddaa Tahmini 15.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu heyecanı sürüyor. İlk maçı 3-0 kazanan Galatasaray evinde, Olimpija Ljubljana’yı ağırlayacak. Saat 21.00’de başlayacak mücadeleyi Smart Spor kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Olimpija Ljubljana arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.35, beraberlik 5.00, Olimpija Ljubljana kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Galatasaray İlk Maçı Kazandı

Galatasaray, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu puan kaybı yaşadı. Kayserispor deplasmanında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Rakibi ile golsüz berabere kalan Okan Buruk’un öğrencileri, bu hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Kayserispor karşısında yeni transferlerden Zaha, Angelino ve Icardi’nin oyuna sonradan dahil olduğunu da belirtelim. 3. Eleme turu ilk maçında Olimpija Ljubljana’yı 3-0 mağlup eden Galatasaray, play off turuna katılma adına büyük bir avantaj elde etti. Rövanş maçının da net favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Kerem Demirbay ve Yusuf Demir kadroda yer almıyor.

Olimpija Ljubljana’nın İşi Zor

Olimpija Ljubljana’nın ilk maçta beklentileri büyüktü ama pek bir varlık gösteremediler. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Ludogorets’i eleyerek sürpriz yapan Slovenya ekibi, 3. Eleme turunda Galatasaray karşısında ise ilk maçı farklı kaybettiler. Rakibine 3-0 mağlup olan Joao Henriques’in ekibinin Şampiyonlar Ligi macerası bugün büyük ihtimalle sona erecek. Olimpija Ljubljana’nın turu geçebilmesi için 4 farklı kazaması gerekiyor. Hafta sonu Slovenya Ligi’nde Domzale karşısında 2-1 kazanan Olimpija Ljubljana, bu hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Olimpija Ljubljana’da eksik bulunmuyor.

Galatasaray – Olimpija Ljubljana Maç Bilgileri

Galatasaray – Olimpija Ljubljana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Kerem Demirbay ve Yusuf Demir kadroda yer almıyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Berkan Kutlu, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Cedric Bakambu

Olimpija Ljubljana'nın ilk 11’i Belli mi?

Olimpija Ljubljana’nın muhtemel kadrosu: Matevz Vidovsek, Jorge Silva, Mateo Karamatic, Ivan Posavec, Marcel Ratnik, Svit Seslar, Raul Alexander Florucz, Aljaz Krefi, Timi Elsnik, Admir Bristric, Nemanja Motika

İddaa Tahmini

Galatasaray, ilk maçta aldığı galibiyet ile tur kapısını araladı. Olimpija Ljubljana karşısında 3-0 kazanan Sarı Kırmızılılar, play off turuna göz kırptı. Bu turu geçmeleri halinde Molde – Klaksvik maçının galibiyet ile karşılaşacaklar. Olimpija Ljubljana’nın bu maçtan sonra Şampiyonlar Ligi macerasının sona ereceğini düşünüyorum. Galatasaray deplasmanında işleri zor. Galatasaray yine farklı kazanır ve play off turuna yükselir.

İddaa Oranı: H1 Oran 1.59

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, Icardi’nin tek golüyle 1-0 kazanarak turu geçti. Play off turunda Molde ile eşleştiler.