sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.08.2023

17 Ağustos Perşembe günü için UEFA Konferans Ligi maçlarından oluşturduğum iddaa kuponum hazır.

Osijek – Adana Demirspor: MS 2, 2.19 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; Osijek, ilk maçta Adana Demirspor karşısında yokları oynadı. Cherif Ndiaye’yi tutamadılar ve sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sonucun ardından Stjepan Tomas’ın ekibinin tur umutları da iyice azaldı diyebiliriz. Turu geçmeleri için Adana Demirspor karşısında 5 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Hafta sonu ise Hırvatistan Ligi’nde ilk puan kaybını yaşayan Osijek, konuk olduğu Istra 1961 deplasmanından 4-4’lük beraberlik ile ayrıldı. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Osijek, lider Hajduk Split’in ardından 2. Sırada yer alıyor. Adana Demirspor maçı öcnesinde Osijek’de eksik yok. Adana Demirspor, Süper Lig’de yeni sezona 3 puan ile başladı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden Patrick Kluivert’ın ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Yusuf Erdoğan’ın uzatma dakikalarında attığı golle 3 puanı alan Adana Demirspor, bu hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Osijek’in konuğu olacak. İlk maçı Adana’da 5-1 kazanan Adana Demirspor’un büyük ihtimalle play off turuna yükselmesi bekleniyor. Bu deplasmanda 3 farklı mağlubiyette bile, Adana Demirspor’un turu geçeceğini belirtelim. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik yok. Adana Demirspor, sezona çok iyi başladı. UEFA Konferans Ligi 2. turunda Romanya ekibi CFR Cluj’u eleyen temsilcimiz, 3. turda ise Osijek karşısında 5-1 kazanarak tur kapısını araladı. Geçen hafta sonu Çaykur Rizepor karşısında da kazanarak Süper Lig’e 3 puan ile başlayan Adana Demirspor’da moraller yerinde. Osijek’ın turu geçmesi mucizelere bağlı. İlk maçı 5-1 kaybettiler. Rövanş maçında da kazanabileckelerini düşünmüyorum. Kluivert’ın ekibi rövanş maçında da kazanarak play off turuna adını yazdırır.

Maribor – Fenerbahçe: MS 2, 1.35 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Maribor, Slovenya Ligi’nde galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu NK Bravo’yu konuk eden Maribor, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Slovenya Ligi’nde 3 hafta geride kaldı ve Maribor, henüz puan kaybetmedi. 3 maçta 9 puan toplayak lider konumda yer alan Radovan Karanovic’in öğrencileri bu hafta içi UEFA Konferans Ligi mesaisine çıkacak. Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Maribor, Kadıköy’de oynanan maçı 3-1 kaybetmişti. Fenerbahçe’ye karşı ilk maçta da pek bir varlık gösteremediler. Maç öncesinde Maribor’da eksik yok. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde play off turuna katılma adına önemli bir avantaj yakalamış durumda. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Maribor’u konuk eden İsmail Kartal’ın ekibi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazandı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Sebastian Szymanski’nin galibiyette büyük pay sahibi olduğunu belirtelim. Süper Lig’de ise Gaziantep FK engelini 2-1 ile geçen Sarı Lacivertliler, yeni sezona 3 puan ile giriş yaptı. Fenerbahçe’nin 3. Turda Maribor’u geçmesi halinde, play off turunda Riga FC – Twente maçının galibi ile karşılaşacağını da belirtelim. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun, Willian Arao, Emre Mor ve Alexander Djiku kadroda yok. Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 4 resmi maçı da kazanmayı başardı. Konferans Ligi 3. turunda geçen hafta Kadıköy’de Maribor’u 3-1 mağlup ederek avantajı kaptılar. Hafta sonu ise Süper Lig’de Gaziantep FK karşısında da 2-1 kazanan Sarı Lacivertliler, sezona iyi bir giriş yaptı. Maribor’un ilk maçta aldığı 3-1’lik mağlubiyet ile tur şansı zora girdi. Sloven ekibinin turu geçmesi için en az 3 farklı kazanması gerekiyor ve bu son derece zor bir ihtimal. Fenerbahçe, kalitesiyle yine kazanır ve play off turuna yükselir.

Beşiktaş – Neftçi Baku: 2.5 ÜST, 1.33 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Beşiktaş’ta moraller yerinde. UEFA Konferans Ligi ve Süper Lig’de son haftalarda dikkat çekici sonuçlar alan Siyah Beyazlılar, yoluna devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük deplasmanında tek golle 1-0 kazanan Beşiktaş, sezona 3 puan ile giriş yaptı. UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu ilk maçında ise Neftçi Baku’yu 3-1 mağlup ederek tur kapısını araladılar. Neftçi Baku’yu bu kez Vodafone Park’da konuk edecekler. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları sürüyor. Neftçi Baku, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu ilk maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelmişti. Rakibine 3-1 mağlup olan Adrian Mutu’nun öğrencileri play off umutlarını azalttı. Azerbaycan ekibinin turu geçebilmesi için 3 farklı kazanması gerekiyor. 2 farklı kazanmaları halinde ise mücadele uzatmalara gidecek. İki takım arasında ciddi güç ve kalite farkı var. Bunu ilk maçta net bir şekilde gözlemledik. Geçen hafta Azerbaycan Premier Ligi’nde Sebail FK karşısında da kazanamayan Adrian Mutu’nun öğrencileri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Konferans Ligi’nde Beşiktaş’a konuk olacak Neftçi Baku’de eksik bulunmuyor. Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılmıştı. 2. turda KF Tirana karşısında 3-1 ve 2-0’lık skorlar ile kazanmayı başaran Siyah Beyazlılar, 3. turda ise Neftçi Baku’yu deplasmanda 3-1 ile geçti. Tur kapısını aralayan Şenol Güneş’in ekibi, play off turuna kalmaya çok yakın. Neftçi Baku adına ilk maç zor geçmişti. İstanbul’da da işleri kolay değil. İlk maçta olduğu gibi yine 2.5 gol barajı aşılacaktır. Tercihim 2.5 gol üstü. 

Toplam İddaa Oranı: 3.93

Bets10 Bahis Oranı: 6.31