UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

HJK Helsinki Karabağ İddaa Tahmini 17.08.2023

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nda rövanş heyecanı 17 Ağustos Perşembe akşamı yaşanırken, HJK Helsinki sahasında Karabağ‘ı konuk edecek. Zorlu mücadelenin başlama saati 19:00.

intobet, HJK Helsinki galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.50, Karabağ galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

HJK Helsinki Deplasmanda Kaybetti

Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftadır kazanan ve lider ile arasındaki puan farkını 1’e kadar indiren HJK Helsinki, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçından mağlubiyetle dönüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni 2. Ön Eleme Turu’nda son bulan Toni Koskela ve öğrencileri, Avrupa serüvenine ise Karabağ deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle başladı. İlk yarı boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanan ev sahibi, ikinci yarının hemen başında ise 1-0 geriye düştü. Anthony Olusanya’nun ikinci yarıda attığı tek gol mağlubiyete engel olmazken, HJK Helsinki’nin iç sahada kazanmaktan başka şansı yok. İlk maçta iyi bir futbol ortaya koyamayan ev sahibi, rövanşta hatasını telafi etmek istiyor. Karabağ karşısında galibiyet arayacak olan ev sahibi, ligdeki etkisini Avrupa’ya taşımak zorunda.

Karabağ Vites Yükseltti

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında HJK Helsinki’yi iç sahada ağırlayan Karabağ, Livramento Andrade ve Juninho’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete imza atarken, tur için avantajlı konuma geçti. İlk yarıdan itibaren rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen Gurban Gurbanov’un öğrencileri, daha rahat bir galibiyet alma fırsatlarını değerlendirmedi. Kaçan goller ilk maça damga vururken, Karabağ’a deplasmanda tur bileti için beraberlik yetiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni kısa süren ve rakibi gibi 2. Ön Eleme Turu’nda elenen konuk ekip, Azerbaycan Premier Ligi’nde ise sezona Zira mağlubiyetiyle başladı. Konferans Ligi dönüşünde Turan Tovuz’u iç sahada 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Karabağ, iki kulvarda birden etkisini arttırdı.

HJK Helsinki – Karabağ Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Karabağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19.00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

Karabağ’ın 11’i Belli mi?

Karabağ’ın muhtemel kadrosu: Shakhrudin Mahammadaliyev, Marko Vešović, Bahlul Mustafazada, Kevin Medina, Elvin Dzhafarquliyev, Marko Janković, Julio Rodrigues, Adama Diakhaby, Leandro Andrade, Abdellah Zoubir, Redon Xhixha.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda ilk maç performanslarıyla turu kolay kolay bırakmayacağını bizlere gösterdi. İlk maçta karşılıklı goller bulan HJK Helsinki ve Karabağ, rövanşta da karşılıklı goller bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: HJK Helsinki’ye karşı iç sahada galip gelmeyi başaran Karabağ, deplasmanda da 10 kişi kalan rakibine üstünlük kurdu. Rakibine karşı üst üste galibiyetler alan Karabağ, UEFA Avrupa Ligi’nde üst tura çıkmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.