UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ludogorets FC Astana İddaa Tahmini 17.08.2023

Ludogorets Razgrad evinde FC Astana‘yı konuk ediyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nun rövanşı, 17 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alıyor.

Bets10, Ludogorets Razgrad galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.50, FC Astana galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.29, beraberliğe 3.60, konuk ekibe ise 5.41 oran veriyor.

Ludogorets Galibiyet Peşinde

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarında izlediğimiz Ludogorets, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’nda veda ederken, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katıldı. İlk maçta FC Astana deplasmanına konuk olan Ivaylo Petev ve öğrencileri, turun ve maçın favorisi olarak gösterilirken, deplasmandan 2-1’lik mağlubiyetle döndü. İlk yarıda Noah Sonko Sundberg’in attığı şık golle 1-0 öne geçmeyi başarsalar da, deplasmanda skoru koruyamadılar ve mağlup oldular. Rövanşı kazanmaktan başka şansı kalmayan Ludogorets , Avrupa dönüşü Bulgaristan 1. Ligi’nde galibiyetlerine devam etti ve güven tazeledi. Ligde 3 haftadır kazanmayı başaran ev sahibi, ilk maçta yaptığı hataları taraftarı önünde telafi etmek istiyor. Deplasman mağlubiyetine rağmen kadro kalitesiyle hala rakibinin bir adım önünde yer alan Ludogorets, turu kolay kolay bırakmayacaktır.

FC Astana’dan Harika Geri Dönüş

Kazakistan temsilcisi FC Astana cephesinde UEFA Avrupa Ligi serüveni galibiyetle başladı. Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan konuk ekip, evinde ağırladığı Ludogorets karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. İlk yarıda 1-0 geriye düşmesine rağmen, 90 dakika sonunda skoru 2-1’e getirmeyi başaran FC Astana, harika bir geri dönüşe imza attı ve avantajlı konuma geçti. Rövanşta beraberlik tur bileti için yeterli olurken, turun favorisi olarak gösterilen Ludogorets karşısında bir kez daha sürpriz arayacaklar. İlk maçtan istediğini alan FC Astana, tur kapısını aralamışken hata yapmak istemiyor. Konuk ekibin ilk maçtaki performansını incelediğimizde, turu kolay kolay bırakmayacağını gördük.

Ludogorets – FC Astana Maç Bilgileri

Ludogorets – FC Astana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gradski Dianko Stefanov Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ludogorets’in 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Sergio Padt, Aslak Fonn Wirty, Franco Matias Russo, Oliver Verdon, Pedrinho, Bernard Tekpetey, Marcel Heister, Dominik Yankov, Ivan Yordanov, Kwadwo Duah, Cai Vidal Rocha.

FC Astana'nın ilk 11’i Belli mi?

FC Astana’nın muhtemel kadrosu: Josip Condric, Abzal Beisebekov, Aleksandr Marochkin, Zarko Tomasevic, Aleksa Amanovic, Yan Vorogovskiy, Dusan Jovancic, Max Ebong Ngome, Marin Tomasov, Fabien Ourega, Dembo Darboe

İddaa Tahmini

Eşleşmenin ilk maçında öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramayan ve sahadan mağlubiyetle ayrılan Ludogorets, rövanşı taraftarı önünde kazanmak zorunda. Kağıt üzerinde favorisi olarak gösterilen Bulgaristan ekibi, rövanşta daha iyi bir futbolla, FC Astana’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Yarım düzine gole ev sahipliği yapan Avrupa Ligi mücadelesinde, Ludogorets rakibine 5 golle üstünlük kurdu. İlk maçta mağlup olan ev sahibi, rövanştan aldığı farklı galibiyetle tur atladı. Kazananları tebrik ederiz.