sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 18.08.2023

18 Ağustos Cuma günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Nottingham Forest – Sheffield United: MS 1, 1.66 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; Nottingham Forest, Premier Lig’de yeni sezonu Arsenal deplasmanında açtı. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Steve Cooper’ın ekibi sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Taiwo Awoniyi’nin attığı tek gol, puan almalarına yetmedi. İlk yarıda Brennan Jonhnson ile de çok net bir fırsattan yararlanamamışlardı. Sezona mağlubiyet ile giriş yapayan Nottinham Forest, 2. Haftanın açılış maçında City Ground’da ligin yeni takımı Sheffield United’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Nottingham Forest’da Omar Richards ve Wayne Hennessey’in sakatlıkları bulunuyor. Sheffield United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’in yeni takımlarından biri olan Sheffield United, geçtiğimi hafta sonu Bramall Lane’de konuk ettiği Crystal Palace’a 1-0 mağlup olan Sheffield United, performans olarak sınıfta kaldı. Paul Heckingbottom’un ekibi Crystal Palace karşısında varlık gösteremedi ve puansız ayrıldı. Ligin ilk haftasını puan alamadan geçen Sheffield United, bu hafta Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da John Fleck, ve Ismaila Coulibaly’nin sakatlıkları bulunuyor. Nottingham Forest, sezona puansız başladı. Geçen hafta Arsenal’a Emirates’de 2-1 kaybettiler. Güçlü rakibine karşı yine de iyi bir direnç gösterdiklerini belirtelim. Sheffield United ise Bramall Lane’de puan alamadı. Taraftarı önünde sezonun ilk maçında Crystal Palace’a 1-0 kaybettiler. Nottingham Forest deplasmanında da işleri zor olacak. City Ground’da Nottingham Forest’dan 3 puan beklentim var. Sheffield United karşısında galibiyete daha yakın taraflar. 

Mallorca – Villarreal: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; Mallorca, La Liga’da sezona beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. Javier Aguirre’nin öğrencileri geçen hafta Las Palmas’a konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Vedat Muriqi’nin penaltı kaçırdığı maçta bir golü de sayılmayan Mallorca, oyuna sonradan dahil olan Antonio Raillo’nun attığı tek golle 1 puanı kaptı. Ligin yeni ekibine karşı 1 puan alan Mallorca, bu hafta ise taraftarı önünde Villarreal’i konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Villarreal, yeni sezonun ilk haftasında La Ceramica’da Real Betis’i konuk etti. Quique Setien’in ekibinden galibiyet bekleniyordu ama Real Betis karşısında puan alamadılar. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Villarreal’de moraller bozuk. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olan Villarreal, yeni sezona puansız giriş yaptı. Bu hafta ise Mallorca deplasmanında sezonun ilk 3 puanını arayacaklar. Mallorca’ya konuk olacak Villarreal’de Francis Coquelin ve Raul Albiol’un sakatlıkları var. Mallorca, La Liga’da geçen hafta Las Palmas’a konuk oldu. Vedat Muriqi’nin penaltı kaçırdığı maçta 1-1 berabere kaldılar. Bu hafta ise rakip Villarreal. Villarreal ise La Ceramica’da mağlup oldu. Real Betis’i konuk eden Villarreal, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu karşılaşmada taraf bahsine yönelmek riskli. Mallorca, sahasında geçen sezon çok iyi sonuçlar aldı. Gollü bir maç bekliyorum. Hem Mallorca’dan hem de Villarreal’den gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 2.87

Bets10 Bahis Oranı: 3.82