sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.08.2023

18 Ağustos Cuma günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

İstanbulspor – Kayserispor: 02 (ç), 1.41 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. Ligin ilk haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olan Sarı Siyahlılar, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 9 kişi kaldığı maçtan 1 puan çıkartan Fatih Tekke’nin ekibinin galibiyeti kaçırdığını da belirtelim. Maçın uzatma dakikalarında Emir Kaan Gültekin, penaltı atışından yararlanamadı. Kaleci Bernardoni’yi geçemediler. Süper Lig’de bu hafta ise Kayserispor’u konuk edecekler. Maç öncesinde İstanbulspor’da Okan Erdoğan ve Ali Yaşar kart cezalısı. Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta son şampiyon Galatasaray’ı konuk etti. Çağdaş Atan’ın öğrencileri müthiş bir 90 dakika oynadı ve sahadan 1 puan ile ayrıldı. Rakibi ile golsüz berabere kalan Kayserispor’da kaleci Bilal Beyazit’ın iyi bir performans gösterdiğini ve alınan 1 puanda önemli bir rol oynadığını belirtelim. Süper Lig’in 2. haftasında ise İstanbulspor’a konuk olacaklar. Kayserispor’un henüz transfer yasağı kalkmadı ve takviye yapamadılar. Maç öncesinde Kayserispor’da eksik bulunmuyor. Geçen hafta Konyaspor’a konuk olan Sarı Siyahlılar, rakibinden puan almayı başardı. Konyaspor deplasmanından 1-1’likb eraberlik ile dönen İstanbulspor, aynı zamanda galibiyeti kaçırdı. Kayserispor ise iç sahada konuk ettiği Galatasaray ile golsüz berabere kalarak dikkat çekti. Sezona moralli başlayan Kayserispor’un İstanbulspor deplasmanında da puan almasını bekliyorum. Çağdaş Atan’ın ekibi bu hafta yine kaybetmez.

Valencia – Las Palmas: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Valencia, La Liga’da geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Ligin ilk haftasında Sevilla’ya konuk olan Ruben Baraja’nın ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı. İkinci yarıda Mouctar Diakhaby ve Javier Guerra’nın golleriyle 3 puanı alan Valencia’da moraller yerinde. Zor bir deplasmandan galibiyet ile dönen Valencia, bu hafta ise Mestalla’da Las Palmas’ı konuk edecek. Maç öncesinde Valencia’da eksik bulunmuyor. Las Palmas, La Liga’da yeni sezonu Mallorca maçı ile açtı. Geçtiğimiz hafta Gran Canaria’da konuk ettikleri Mallorca ile 1-1 berabere kaldılar. Güçlü rakibine karşı iyi bir direnç gösteren Las Palmas, sezona 1 puan ile başlamış oldu. Ligin 2. Haftasında ise Mestalla’da Valencia’ya konuk olacaklar. Valencia, geçen hafta Sevilla deplasmanında 2-1 kazandı ve son derece moralli. Las Palmas’ın bu deplasmanda işi hiç kolay olmayacak. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Fabio Gonzalez’in sakatlığı bulunuyor. Valencia, geçen hafta Sevilla galibiyeti ile dikkat çekti. Ligin ilk haftasında Sevilla deplasmanında 2-1 kazanarak sezona 3 puan ile başladılar. Ligin yeni takımı olan Las Palmas ise evinde Mallorca’yı konuk etti ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Mallorca’ya karşı alınan 1 puan hiç fena bir sonuç değil ilk hafta adına. Mestalla’da maçın favorisi Valencia. Ruben Baraja’nın ekibinden bu haftada 3 puan bekliyorum. 

Antalyaspor – Konyaspor: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Antalyaspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından puansız döndü. Stefano Denswil’in golüne engel olamayan Akdeniz ekibi, Süper Lig’in 2. haftasında ise Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor deplasmanında özellikle ikinci yarıda oyuncu değişikliklerinin ardından daha fazla pozisyon bulan Kırmızı Beyazlılar, kaleci Uğurcan Çakır’ı geçemedi. Süper Lig’de sezona puansız başlayan Nuri Şahin’in öğrencileri bu hafta Konyaspor karşısında kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor. Maç öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldılar. 9 kişi kalan rakibi karşısında 3 puan alamayan Konyaspor’un 1 puanı zar zor kurtardığını da belirtmek gerekiyor. Paul Bernardoni, maçın uzatma dakikalarında Emir Kaan Gültekin’in penaltısını kurtarmayı başardı. Konyaspor’a 1 puanı getiren gol ise Sokol Cikalleshi’den geldi. Bu hafta Antalyaspor’un konuğu olacak Konyaspor’da savunmadan Adil Demirbağ kart cezalısı. Antalyaspor, Süper Lig’de yeni sezona puansız başladı. Trabzonspor deplasmanında 1-0 mağlup olan Akdeniz ekibi bu hafta Konyaspor’u ağırlayacak. Yeşil Beyazlılar ise İstanbulspor ile karşılaşmış ve mücdeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Kazanmaları beklenen maçta 2 puan bıraktılar. Kaleci Bernardoni sayesinde de 1 puan aldıklarını belirtelim. Haftanın açılış maçında karşılıklı gollere yöneleceğim. Hem Antalyaspor, hem de Konyaspor skor üretmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.18

Bets10 Bahis Oranı: 4.87