Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Bayern Münih İddaa Tahmini 18.08.2023

Almanya Bundesliga‘nın ilk haftasında, Werder Bremen ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. 18 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Werder Bremen galibiyetine 9.06, beraberliğe 6.33, Bayern Münih galibiyetine ise 1.29 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 7.48, beraberliğe 5.60, konuk ekibe ise 1.12 oran veriyor.

Werder Bremen Kupaya Veda Etti

Geçen sezon Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Werder Bremen, Ole Werner yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapmasına karşın, ilerleyen haftalarda savunmada gösterdiği zafiyetlerle alt sıralara gerilemiş ve kümede kalma mücadelesi vermişti. Bundesliga’da bir sezon daha yola devam demeyi başaran Werder Bremen, yeni sezonda 3 ismi kadrosuna kattı. Orta saha ve hücum hattına takviyeler yapan ev sahibi, geçen sezon kötü gidişatın en büyük aktörlerinden savunma hattına ise henüz takviye yapmadı. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında 3. Lig ekiplerinden Viktoria Köln karşısına çıkan ekip, 2 kez öne geçtiği mücadeleden 3-2’lk mağlubiyetle ayrıldı ve yeni sezona son derece kötü bir başlangıç yaptı.

Bayern Münih Telafi Peşinde

Almanya Bundesliga’da sezonu son şampiyon olarak kapatan Bayern Münih, transfer döneminde Min-Jae Kim, Harry Kane ve Laimer transferleriyle, gücüne güç kattı. Geçen sezon bildiğimiz gibi Bayern Münih şampiyonluğa ulaşmasına karşın, işini son maça ve rakibinin hata yapmasına bıraktı. Dortmund’un hatasıyla şampiyonluk kupasını kaldıran ve üst üste 11. şampiyonluğun yaşayan Bayern Münih, sezon ortasında göreve gelen Tuchel ile yola devam ediyor. Yeni sezonu Süper Kupa finalinde açan Bayern Münih, Leipzig karşısında yaşadığı 3-0’lık hezimetle, yeni sezona şok bir başlangıç yaptı. Transferi açıklandığı gün kadroda yer alan ve ikinci yarıda forma şansı bulan Harry Kane, oyuna skor 2-0’ken dahil olurken, hiçbir etki gösteremedi. Min-Jae Kim ise oyuna dahil olduktan sonra, savunmada verilen açıkları kapatan tek isim oldu. Genç yıldız farkın daha fazla açılmasını engelledi. Yeni transferleriyle henüz uyum sağlamayı başaramayan ekip, Almanya Bundesliga’da yapacağı iyi başlangıçla, Süper Kupa hezimetini unutturmak istiyor.

Werder Bremen – Bayern Münih Maç Bilgileri

Werder Bremen – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Senne Lynen, Milos Veljkovic, Mitchell Weiser, Romano Schmid, Naby Keïta, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Leonardo Bittencourt.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Joao Cancelo, Min-jae Kim, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Süper Kupa finalini kaybeden Bayern Münih, yeni transferlerini ilk maçta sahaya sürmesine rağmen, ilk maçtan istediğini alamadı. Son şampiyon olarak Bundesliga serüvenine merhaba diyecek olan Tuchel ve öğrencileri, Leipzig mağlubiyetinin acısını Werder Bremen deplasmanında çıkaracak ve ilk haftaya rahat galibiyetle damga vuracaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.48

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.69

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih deplasmanda 4 golle kazandı. Werder Bremen’e iç sahada gol şansı vermeyen Tuchel ve öğrencileri, Süper Kupa hezimetini Almanya Bundesliga’ya yaptığı harika başlangıçla unutturdu.