Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Marsilya Maç Tahmini 18.08.2023

Metz evinde Marsilya‘yı konuk edecek. İddaa fikstüründe 18 Ağustos Cuma akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5.

intobet, Metz galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.95, Marsilya galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

İlk Haftanın Etkisiz Takımı Metz

Fransa Ligue 1’de yeni sezon heyecanı başlarken, ilk haftanın en zayıf performansını Metz sergiledi. László Bölöni önderliğinde bir sezon içerisinde yeniden Fransa Ligue 1’e geri dönmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Rennes deplasmanından 5-1’lik mağlubiyetle döndü. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte hücum hattına önemli takviyeler yapan Metz, savunma hattına ise sezon başında güvendi. Rennes karşısında hem savunma hem de hücum hattında son derece etkisiz kaldıklarını söyleyelim. Kadro kalitesi ilk haftadan Fransa Ligue 1 seviyesi için yetersiz görünen Metz, bu hafta Marsilya karşısında galibiyet arayacak. 6 yeni transferle sezonu açan ev sahibi, ilk hafta performansı ve kadro kalitesiyle güven vermekten çok uzakta.

Marsilya’da Moraller Yerinde

Fransa Ligue 1’de sezonu galibiyetle açan Marsilya, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden ise Play Off biletiyle dönüyor. Sezonu Panathinaikos deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle açan konuk ekip, ardından önce Fransa Ligue 1’in ilk haftasında 1-0 geriden gelerek Reims’i 2-1 mağlup etmeyi başardı, ardından Panathinaikos rövanşında normal süreyi 2-1’lik üstünlükle tamamlayarak, penaltılarla tur biletini cebine koydu. Yeni teknik adamı Marcelino yönetiminde hatasını kısa sürede telafi etmeyi başaran Marsilya, yeni transferleri Ndiaye, Sarr, Lodi Kondogbia ve Aubameyang ile sezona iddialı bir giriş yaptı. Devler sahnesinden moralli dönen konuk ekip, bu hafta Metz deplasmanında galibiyet arayacak.

Metz – Marsilya Maç Bilgileri

Metz – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Guillaume Dietsch, Fali Cande, Ismael Traore, Matthieu Udol, Koffi Kouao, Habib Maiga, Youssef Maziz, Sami Lahssaini, Scheikh Sabaly, Ablie Jallow, Benjamin Tetteh.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Renan Lodi, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Geoffrey Kondogbia, Ismaïla Sarr, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Iliman Ndiaye.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezona galibiyetle başlayan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yoluna devam eden Marsilya, güçlenen kadrosuyla iyi bir başlangıç yaptı. Marcelino ve öğrencileri, galibiyetlerine Metz deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip öne geçtiği ve rakibini 10 kişi yakaladığı mücadelede, 2 gole rağmen beraberlikten kurtulamadı. Metz ise iç sahada rakibine karşı iyi bir direnç gösterdi.