Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Köln İddaa Tahmini 19.08.2023

Borussia Dortmund taraftarı önünde sezonu Köln‘e karşı açıyor. Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesi, 19 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Rexbet, Dortmund galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.90, Köln galibiyetine ise 7.22 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.24, beraberliğe 4.54, konuk ekibe ise 5.76 oran veriyor.

Dortmund Cephesinde Moraller Bozuk

Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da şampiyonluğu kaçırdı. Edin Terzic yönetiminde büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Sarı Siyahlılar, son hafta kazanarak Almanya Bundesliga’da tam 11 yıl sonra şampiyon olma şansını elinin tersiyle iterken, bir kez daha Bayern Münih şampiyonluğunu ilan etti. Sezon genelinde sergilediği harika performansın sonunu getirmeyi başaramayan Dortmund, son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içerisinde kalmaktan memnun oldu ve Terzic ile yola devam kararı aldı. Transfer döneminde Jude Bellingham, Ansgar Knauff, Tom Rothe, Raphaël Guerreiro, Mahmoud Dahoud ve Felix Passlack takımdan ayrılırken, Felix Nmecha, Marcel Sabitzer ve Ramy Bensebaini’yi kadrosuna kattı. Dortmund yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Köln Üst Sıraları Hedefliyor

Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Dortmund deplasmanına konuk olacak olan Köln, geçen sezonu 11. sırada bitirdi. Ligde kalmaya devam eden konuk ekip, sezona iyi bir başlangıç yaparken, Dünya Kupası dönüşü üst sıralardan koptu. Sezonun ikinci yarısında alt sıralardan kurtulamayan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, yeni sezondan daha fazlasını istiyor. Transfer döneminde 10 oyuncuyla yollarını ayıran konuk ekip, 7 yeni transfere imza attı. Julian Chabot, Luca Waldschmidt ve Philipp Pentke transferleri yeni sezonda dikkat çekerken, Köln hem hazırlık maçlarında hem de DFB Kupası’nda mağlup olmadı. Son olarak DFB Kupası 1. Tur kapsamında Osnabrück’ü mağlup etti.

Dortmund – Köln Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde bu hafta Gittens, Duranville, Reyna ve Meunier’in sakatlıkları devam ediyor. Köln cephesinde ise Linton Maina, Uth ve Thielmann’ın sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Emre Can, Marcel Sabitzer, Felix Nmecha, Julian Brandt, Donyell Malen, Sebastien Haller, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Marco Reus.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Kristian Pedersen, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Linton Maina, Jacob Christensen, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da kaçan şampiyonluğun yankıları Dortmund cephesinde devam ediyor. Üzücü bir son yaşayan Sarı Siyahlılar, yeni sezonda bir kez daha şampiyonluk mücadelesi verecektir. Dortmund iç sahada kazanır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Donyell Malen bitime 2 dakika kala sahneye çıktı ve gol sorunu yaşayan Dortmund’u galibiyete taşıdı. Sarı Siyahlılar sezonun ilk haftası Köln karşısında son dakika golüyle kazandı.