İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Monza İddaa Tahmini 19.08.2023

İddaa fikstüründe 19 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, İnter ile Monza karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.90, Monza galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.40 oran kazandırıyor.

İnter Galibiyet Peşinde

İnter yeni sezonda kadrosunu gençleştirdi. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışı vermesine karşın, Napoli’ye yetişmeyi başaramayan ev sahibi, sezonu 3. sırada tamamladı. İtalya Kupası’nda ise şampiyonluk kupasını kaldıran İnter, en büyük üzüntüyü UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadı. İstanbul finalinde Manchester City karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, kaçan şampiyonlukların ardından yeni sezonda kadrosuna genç isimleri kattı. André Onana, Andrea Pinamonti, Marcelo Brozovic, Robin Gosens, Mulattieri, Edin Dzeko, Skriniar, D’Ambrosio , Samir Handanovic gibi yıldızlarla yollar ayrılırken, Kristjan Asllani, Yann Aurel Bisseck, Yan Sommer, Frattesi, Acerbi, Marcus Thuram, Cuadrado, Marko Arnautovic takıma katılan yeni isimler oldular. Sezona hazırlıklarına devam eden İnter, Simone Inzaghi yönetiminde çıktığı 5 hazırlık maçında mağlubiyete yer vermedi.

Monza Gücüne Güç Kattı

Monza yeni sezonda da gücüne güç kattı. İtalya Serie A Ligi’ne çıktığı ilk sezon harika bir kadro kuran Monza, kurduğu kadronun meyvelerini kısa sürede topladı ve geçen sezon küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başardı. Sezonu 11. sırada bitiren Raffaele Palladino ve öğrencileri, yeni sezonda gözünü üst sıralara dikti. Matteo Pessina, Andrea Patenga, Caprari, Pablo Mari, Alessio Cragno, Armando Izzo, Gagliardini kadrosuna katan Monza, Kyriakopoulos, Cittadini, Stefano Gori ile kiralık olarak anlaşma sağladı. İyi bir kadro kuran konuk ekip, geçen sezonki takımın yıldızlarını ise elde tutmayı başardı. Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Monza, bu hafta İnter deplasmanına çıkacak. 4 hazırlık maçında mağlup olmayan Monza, yeni sezona hazır bir görüntü sergiledi.

İnter – Monza Maç Bilgileri

İnter – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Francesco Acerbi’nin sakatlığı devam ediyor. Monza takımında Armando Izzo kart cezalısı. Battella’nın ise sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Marko Arnautovic.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Danilo D’Ambrosio, Patrick Ciurria, Pepin, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlarken, İnter ve Monza transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkat çekti. İyi kadrolar kuran taraflar, sezonun açılış haftasında rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında İnter’i sırtlayan isim Arjantinli yıldız Lautaro Martinez oldu. 2 golle galibiyeti getirdi ve kalesinde gole izin vermeyen İnter evinde rahat kazandı.