Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Leipzig İddaa Tahmini 19.08.2023

Bayer Leverkusen evinde Leipzig‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesi, 19 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’d sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.71, Leipzig galibiyetine ise 2.74 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Kadrosunu Güçlendirdi

Bayer Leverkusen geçtiğimiz sezon Xabi Alonso yönetiminde harika bir geri dönüşe imza attı. Teknik adam değişikliğinin ardından hem üst sıraları zorlamayı başaran ev sahibi, hem de UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Finalistler arasında yer aldı. Yeni sezondan daha fazlasını isteyen ev sahibi, Alonso ile yola devam kararı alırken, iyi bir transfer dönemi geçiriyor. Victor Boniface, Granit Xhaka, Jonas Hofmann, Arthur, Matej Kovar ve Alejandro Grimaldo gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Bayer Leverkusen, Moussa Diaby, Mitchel Bakker, Kerem Demirbay, Paulinho ve Singkgraven gibi önemli isimlerle ise yollarını ayırdı. Sezonu DFB Kupası’nda rahat bir galibiyetle açan Bayer Leverkusen, Bundesliga’nın ilk haftasında Leipzig ile karşı karşıya gelecek.

Süper Kupa Leipzig’in

Geçen sezonu Marco Rose yönetiminde Almanya DFB Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verdi. Almanya Bundesliga’da sezonu 3. sırada kapatan Leipzig, yeni sezonda Rose ile yoluna devam ediyor. Transfer döneminde Loïs Openda, Christoph Baumgartner, Benjamin Sesko, Nicolas Seiwald, El Chadaille Bitshiab takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, yeni sezona galibiyetle başladı. Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih ile Süper Kupa finaline çıkan Leipzig, 3-0’lık harika bir galibiyetle dikkatleri üzerine çekti. Dani Olma 3 golle maçın yıldızı olurken, Marco Rose ve öğrencileri yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

Bayer Leverkusen – Leipzig Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen cephesinde Amine Adli kart cezalısı. Sardar Azmoun ve Patrik Schick’in sakatlığı devam ediyor. Leipzig takımında El Chadaille Bitshiabu, Peter Gulacsi ve Amadou Haidara’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Granit Xhaka, Jeremie Frimpong, Nadiem Amiri, Victor Boniface.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Chadaille Bitshiabu, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Christoph Baumgartner, Kevin Kampl, David Raum, Timo Werner, Loïs Openda.

İddaa Tahmini

Hem Bayer Leverkusen hem de Leipzig, yeni sezonda Almanya Bundesliga’nın en iddialı takımları arasında yer alıyor. İyi bir transfer dönemi yaşayan taraflar, sezonu galibiyetle açmak istiyor. İki güçlü takımın ilk 45 dakikada birbirlerine geçit vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.01

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.30

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda 3 puan Bayer Leverkusen’in oldu. Ev sahibi ilk yarıyı 2-1’lik üstünlükle kapatırken, ikinci yarıda ise skoru 3-2’de tutmayı başardı ve Leipzig engelini ilk haftada kayıpsız geçti.