İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Athletic Bilbao Bahis Tahmini 19.08.2023 

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Athletic Bilbao deplasmanda, Osasuna’nın konuğu olacak. Karşılaşmanın sat 22.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Osasuna ile Athletic Bilbao zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 2.80, beraberlik tercihinin 3.20, Athletic Bilbao galibiyetinin ise 2.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna Deplasmanda Güldü 

Osasuna, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da Celta Vigo’nun konuğu olan Jagoba Arrasate’nin ekibi mücadeleyi 2-0 kazanarak sezona 3 puan ile giriş yaptı. Ruben Garcia ve Moi Gomez’in golleriyle 3 puanı alan Osasuna, bu hafta sonu El Sadar’da Athletic Bilbao karşısında da galibiyet arayacak. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da Nacho Vidal ve Darko Brasanac’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Athletic Bilbao’nun İşi Zor 

Athletic Bilbao, La Liga’da ilk haftada güçlü bir rakip ile karşı karşıya geldi. San Mames Barria’da konuk ettikleri Real Madrid karşısında puan almayı başaramadılar. Rakibine 2-0 kaybeden Ernesto Valverde’nin öğrencileri, sezona puansız başlamış oldu. La Liga’da bu hafta sonu ise El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacaklar. İlk hafta Celta Vigo deplasmanında kazanan ve moralli olan Osasuna’ya karşı Athletic Bilbao’nun işi son derece zor. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche ve Yeray Alvarez sakat olan isimler. 

Osasuna – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Osasuna – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Nacho Vidal ve Darko Brasanac’ın sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche ve Yeray Alvarez sakat olan isimler.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Smino, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Osasuna, geçen hafta önemli bir 3 puan ile sezona giriş yaptı. Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo engelini 2-0 ile geçtiler. Osasuna’dan bu sezon yine beklentiler büyük diyebiliriz. Athletic Bilbao ise ilk hafta konuk ettiği Real Madrid’den puan alamadı. San Mames Barria’da güçlü rakibine 2-0 kaybettiler. Athletic Bilbao için bu sezon zor geçeceğe benziyor. Osasuna bana göre maçın favorisi. El Sadar’da taraftarı önünde kaybetmezler. Kazanmaları da benim adıma sürpriz olmaz. 

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.30

Rexbet Oranı: 10 (ç), Oran 1.49

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna El Sadar’da puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’ya 2-0 kaybettiler.