Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Alanyaspor Bahis Tahmini 19.08.2023 

Trendyol Süper Lig’de geçen hafta 3 puan almayı başaran Alanyaspor bu hafta deplasmanda, Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 19.15’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Çaykur Rizespor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Çaykur Rizespor kazanır 2.46, beraberlik 3.72, Alanyaspor kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor Deplasmanda Kaybetti 

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in ilk haftasında konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 2-1 mağlup olan İlhan Palut’un öğrencileri yeni sezona puansız başladı. 87. dakikada buldukları golle beraberliği yakalayan Karadeniz ekibi maçın uzatma dakikalarında yediği golle maçı kaybetti. Çaykur Rizespor bu hafta sonu ise Alanyaspor’u konuk edecek. Sezonun ilk 3 puanını almak isteyen Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Alanyaspor Dikkat Çekti 

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında Başakşehir’i konuk eden Ömer Erdoğan’ın ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sezona 3 puan ile giren Alanyaspor’da moraller yerinde. Güçlü rakibine karşı iyi bir performans gösteren ve kazanmayı başaran Alanyaspor, bu hafta sonu ise Çaykur Rizespor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Çaykur Rizespor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor, geçen haftayı puansız kapattı. Konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanında 2-1 kaybettiler. Son dakika golüyle puan alamayan Karadeniz ekibi bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek. Alanyaspor ise geçen hafta Başakşehir engelini 2-0 ile geçti. Güçlü rakibi karşısında iyi bir galibiyet alarak 3 puan ile başladılar. Hücumda da üretken olduklarını belirtelim. Çaykur Rizespor ise taraftarı önünde galibiyet arayacak. Her iki takımında gol bulacağı bir maç beklentim var. Karşılıklı goller atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor, bu sezon Süper Lig’de ilk puanını aldı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor ile golsüz berabere kaldılar.