Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Trabzonspor İddaa Tahmini 19.08.2023 

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Haftanın önemli maçında Galatasaray iç sahada, Trabzonspor ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Galatasaray Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.61, beraberlik 4.70, Trabzonspor kazanır ise 5.40 olarak açıklanmış. ets10 sitesinde özel oran kampanyası ile KGVAR ve 2.5 ÜST tercihine 20.00 oran veriliyor.

Galatasaray’da Hedef Galibiyet

Galatasaray, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisindeydi. 3-0’ın rövanşında Olimpija Ljubljana’yı 1-0 mağlup eden Okan Buruk’un ekibi tur atladı ve play off turunda Norveç’in Molde takımı ile eşleşti. Sarı Kırmızılılar, bu hafta ise Süper Lig’de Trabzonspor’u konuk edecek. Geçen hafta ligin ilk maçında Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray, sezona golsüz beraberlik ile başlamıştı. Kayserispor karşısınd beklenmedik bir puan kaybı yaşayan Galatasaray, Trabzonspor karşısında kazanarak moral bulma hedefinde. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Nicolo Zaniolo’nun kadroda yer almadığını belirtelim.

Trabzonspor Evinde Kazandı

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta yeni sezonun açılış maçında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Stefano Denswil’in maçın başlarında attığı golle 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Galibiyete rağmen Trabzonspor’un dominant bir oyun sergileyemediğini belirtelim. İkinci yarıda Antalyaspor karşısında çok zorlandılar diyebiliriz. Geriye çekilen ve oyunu kendi yarı sahasında kabul eden bir Trabzonspor vardı. Buna rağmen 1-0’ı korumayı başararak 3 puanı aldılar. Trabzonspor, bu hafta sonu ise Galatasaray’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic’in sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray – Trabzonspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Nicolo Zaniolo’nun kadroda yer almadığını belirtelim. Trabzonspor’da Mislav Orsic’in sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Joaquin Fernandez, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Anastasios Bakasetas, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Galatasaray, hafta içi Olimpija Ljubljana’yı eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde play off turuna adını yazdırdı. Süper Lig’de ise sezona puan kaybı ile başladılar. Geçen hafta Kayserispor deplasmanında golsüz berabere kalan Sarı Kırmızılılar, bu hafta Trabzonspor ile karşılaşacak. Trabzonspor ise geçen hafta Antalyaspor engelini tek golle geçti. Denswil’in golüyle 1-0 kazandılar ve bu hafta Galatasaray deplasmanında da sürpriz arayacaklar. Galatasaray favori ama hafta içi yorucu bir 90 dakika oynadılar. Taraf bahsi yerine gollere yöneleceğim. Gollü bir maç olur. İki takımda skor üretir ve en az 3 gol çıkar.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mauro Icardi attı, Galatasaray kazandı. Trabzonspor’u 2-0 ile geçen Sarı Kırmızılılar, Süper Lig’de sezonun ilk galibiyetini elde etti.