Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 19.08.2023 

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı galibiyet ile kapatan iki takım, Hatayspor ve Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Hatayspor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 2.45, beraberlik 3.94, Kasımpaşa kazanır ise 2.79 olarak açıklanmış.

Hatayspor’dan 5 Gollü Galibiyet

Hatayspor, bildiğimiz gibi Şubat ayında yaşanan deprem felaketini derinden yaşayan takımlardan biriydi. Süper Lig’de uzun bir süredir maç oynamayan Hatayspor, aylar sonra çıktığı ilk resmi maçından farklı bir galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun ilk haftasında Pendikspor’a konuk oldular ve rakibini 5-1 mağlup ettiler. Görkem Sağlam’ın harika bir performans gösterdiğini ve galibiyetin baş mimarı olduğunu belirtelim. Bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa’dan 3 Puan

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayo 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’nü 3-2 mağlup ederek sezona galibiyet ile başladılar. 2-0 öne geçtiği maçta işini zora sokan Kasımpaşa, uzatma dakikalarında attığı golle 3 puanı kaptı. Ben Ouannes, attığı 2 golle Kasımpaşa’ya galibiyeti getiren isimdi. Süper Lig’de ilk haftayı kazanarak geçen Kemal Özdeş’in ekibi bu hafta sonu ise Hatayspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da eksik bulunmuyor.

Hatayspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Hatayspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Giorgi Aburjania, Carlos Strandberg, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Bertuğ Yıldırım

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamadou Fall

İddaa Tahmini

Hatayspor, Süper Lig’de geçen hafta farklı bir galibiyet aldı. Pendikspor’u deplasmanda 5-1 mağlup ederek dikkat çektiler. Kasımpaşa ise Ankaragücü engelini 3-2 ile geçtiler. Zor bir maç oldu ama 3 puanı kaptılar. Her iki takımda sezona 3 puan ile giriş yaptı. Lige moralli başladılar. Bu hafta yine bol gollü bir maç bekliyorum. Hem Hatayspor hem de Kasımpaşa skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller izleriz. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.32

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.