İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Brentford İddaa Tahmini 19.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü heyecanı başlıyor. Fulham evinde, Bretford ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Fulham ile Brentford takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 2.68, beraberlik tercihine 3.45, Brentford galibiyetine ise 2.72 verildiğini görüyoruz. 

Fulham Tek Golle Kazandı

Fulham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında Everton’a konuk olan Marco Silva’nın öğrencileri tek golle 3 puanı aldı. Maçın 2. Yarısında oyuna dahil olan Bobby Reid, attığı golle Fulham’a 3 puanı getirdi. Sezona moralli başlayan Fulham, bu hafta sonu ise Craven Cottage’de Brentford ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezonun dişli ekiplerinden biri olan Brentford’a karşı işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Fulham’da Joao Palhinha’nın sakatlığı devam ediyor.

Brentford’da Hedef Galibiyet

Brentford, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Tottenham ile yenişemedi. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Thomas Frank’ın ekibi bu sezonda Premier Lig’in dişli takımlarından biri olacağa benziyor. Ivan Toney’in yokluğunda Yoan Wissa, ve Bryan Mbuemo’dan beklentiler oldukça fazla. Premier Lig’in 2. Haftasında Craven Cottage’de Fulham’a konuk olacak Brentford, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Ben Mee sakat. Ivan Toney’in ise men cezası devam ediyor.

Fulham – Brentford Maç Bilgileri

Fulham – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Joao Palhinha’nın sakatlığı devam ediyor. Brentford’da Ben Mee sakat. Ivan Toney’in ise men cezası devam ediyor.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

İddaa Tahmini

Fulham, Premier Lig’de yeni sezona 3 puan ile giriş yaptı. Goodison Park’da konuk oldukları Everton’ı tek golle 1-0 mağlup ettiler. Brentford ise Tottenham ile yenişemedi. 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Sezona 1 puan ile başlayan Thomas Frank’ın ekibi bu hafta Fulham’a konuk olacak. Brentford’dan bu deplasmanda puan bekliyorum. Craven Cottage’de Fulham’a mağlup olmazlar. Brentford, en az 1 puan ile ayrılır. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.27

Betroad Oranı: 02 (ç), Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford rahat kazandı. Fulham deplasmanında 3-0 kazandılar ve ilk 2 haftada 4 puan topladılar.