İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Bournemouth İddaa Tahmini 19.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Liverpool evinde, Bournemouth’u ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Liverpool ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.24, beraberlik 6.90, Bournemouth kazanır ise 12.00 olarak açıklanmış.

Liverpool’dan 1 Puan

Liverpool, Premier Lig’de yeni sezonu Stamfor Bridge’de açtı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Chelsea deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. İzleyenler açısından son derece keyifli bir maçtı ve bol pozisyon izledik. Liverpool öne geçtikten sonra sazı Chelsea eline aldı ve Liverpool’un çok zorlandığını belirtelim. Alisson’un kurtarışları olmasa, mağlup bile olabilirlerdi. Premier Lig’in 2. Haftasında ise Bournemouth ile karşılaşacak olan bir Liverpool var. Geçen sezon bu sahada Bournemouth’u 9 golle geçtiler. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sürüyor.

Bournemouth Berabere Kaldı

Bournemouth, Premier Lig’de yeni sezona beraberlik ile başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de West Ham’ı konuk eden Andoni Sagarna’nın ekibi sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Yeni hocası yönetiminde çıktıkları ilk ciddi sınavdan 1 puan ile ayrılan Bournemouth, bu hafta sonu ise Anfield’da Liverpool’un konuğu olacak. Geçen sezon bu sahada Bournemouth, Liverpool’a tam 9-0 kaybetmiş ve kulüp tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşamıştı. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Alex Scott, Marcus Tavernier ve Dango Outtara sakat olan isimler.

Liverpool – Bournemouth Maç Bilgileri

Liverpool – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sürüyor. Bournemouth’da Alex Scott, Marcus Tavernier ve Dango Outtara sakat olan isimler.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Diogo Jota

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Liverpool, geçen hafta konuk olduğu Chelsea deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Maça iyi başaldılar ve öne de geçtiler ama golden sonra Chelsea’nin üstünlüğü vardı. Kaleci Alisson’un önemli kurtarışları ile maçta kaldılar. Bournemouth ise sahasında konuk ettiği West Ham ile yenişemedi. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Liverpool deplasmanında da işleri bir hayli zor. Liverpool’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Bournemouth’u farklı geçerek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.42

intobet Oranı: H1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool 3 puanı kaptı. Anfield’da konuk ettikleri Bournemouth’u 3-1 ile geçtiler.