İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Brighton Bahis Tahmini 19.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta rahat bir galibiyet alan Brighton deplasmanda, Wolverhampton’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sporst 5 kanalından ekranlara gelecek.

Wolverhampton ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 3.85, beraberlik 3.75, Brighton kazanır ise 1.98 olarak açıklanmış.

Wolverhampton 3 Puan Peşinde

Wolverhampton, geçen hafta konuk olduğu Manchester United deplasmanında çok etkili bir maç çıkarttı ama buna rağmen puan alamadılar. Raul Jimenez’in takımdan ayrılmasının ardından hücum hattı Matheus Cunha’ya emanet. Brezilyalı golcü, Old Trafford’da Manchester United karşısında çok etkili fırsatlar yarattı ama golü bulamadılar. Maçın son 15 dakikasında yedikleri golle de 1-0 kaybettiler. Gary O’Neil’ın öğrencileri bu hafta Molineux Ground’da Brighton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Wolverhampton’da eksik bulunmuyor.

Brighton’dan 4 Gollü Galibiyet

Brighton, Premier Lig’in ilk haftasında AMEX’de Luton Town’ı konuk etti. Luton Town, Premier Lig’in bu sezon yeni takımı. Rakibini 4-1 mağlup etmeyi başaran Brighton, sezona 3 puan ile giriş yaptı. Mücadelede baştan sona üstün oynayan taraf Brighton idi ve haklı bir galibiyet aldılar. Roberto De Zerbi’nin öğrencieri bu hafta sonu ise Wolverhampton’ın konuğu olacak. Brighton maçın favorisi ama kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Jakub Moder sakat.

Wolverhampton – Brighton Maç Bilgileri

Wolverhampton – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sporst 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jakub Moder sakat.

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Matheus Nunes, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Pablo Sarabia, Matheus Cunha

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Wolverhampton, geçen hafta konuk olduğu Manchester United deplasmanından puansız döndü. old Trafford’da çok iyi mücadele ettiler ama son 15 dakikada yedikleri gol, mağlubiyete neden oldu. Matheus Cunha, harika bir performans gösterdi ama Wolverhampton’ın puan almasına yetmedi. De Zerbi’nin ekibi ise sezona farklı bir galibiyet ile giriş yaptı. AMEX’de ligin yeni ekibi Luton Town’u 4-1 ile geçtiler. Yeni transfesr Joao Pedro golle tanıştı. Taraf bahsi açısından Brighton favori ama ben gollere yöneleceğim. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, yine farklı kazandı. Solly March’ın önderliğinde Wolverhampton’ı 4-1 mağlup ettiler.