İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Chelsea İddaa Tahmini 20.08.2023

İngiltere Premier Lig’de sezona 1 puan ile başlayan iki takım, West Ham ile Chelsea kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

West Ham ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 3.90, beraberlik 3.70, Chelsea kazanır ise 1.98 olarak açıklanmış.

West Ham’dan 1 Puan 

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vitality’de Bournemouth’a konuk olan West Ham, Bowen’ın golüyle öne geçtiği maçta 3 puan alamadı. Son dakikalara doğru yedikleri golle 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de sezona 1 puan ile başlayan David Moyes’un ekibinde bildiğimiz gibi Declan Rice takımdan ayrıldı. O bölgeye Edson Alvarez takviyesi yaptılar. Londra ekibi bu hafta Chelsea’yi konuk edecek. Karşılaşma öncesinde West Ham’da eksik bulunmuyor. 

Chelsea Beklentileri Karşıladı 

Chelsea bildiğimiz gibi bu sezon Mauricio Pochettino’ya emanet. Geçen hafta Premier Lig’in ilk haftasında Liverpool ile karşı karşıya gelen Chelsea, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Geçen sezon çok kötü sonuçlar alan ve kötü futbol oynayan bir Chelsea vardı ama ligin ilk haftasında Liverpool karşısında iyi bir performans gösterdiler. Kazanmaya daha yakın olan tarafın da Chelsea olduğunu belirtelim. Kaleci Alisson’un geçemeyince 1 puana razı oldular. Chelsea, bu hafta ise West Ham’a konuk olacak. Maç öncesinde Chelsea’de Wesley Fofana, Christopher Nkunku, Reece James ce Armando Broja sakat olan isimler. 

West Ham – Chelsea Maç Bilgileri

West Ham – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Wesley Fofana, Christopher Nkunku, Reece James ce Armando Broja sakat olan isimler. 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

İddaa Tahmini

West Ham, Premier Lig’in ilk haftasında konuk olduğu Bournemouth deplasmanından 1 puan ile döndü. Bowen’ın golüyle öne geçtiler ama kazanamadılar. Vitality’de 1-1 berabere kalan West Ham, bu hafta Chelsea’yi ağırlayacak. Chelses ise sahasında konuk ettiği Liverpool ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Dİsasi’nin golünden sonra üstün oynayan tarafın Chelsea olduğunu da belirtelim. Pochettino yönetiminde ilk maçtan olumlu sinyaller verdiler. Chelsea’den 3 puan beklentim var. West Ham’ı deplasmanda devirirler ve sezonun ilk galibiyetini alırlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea yine puan kaybetti. West Ham deplasmanında 3-1 mağlup olan Maviler, Pochettino yönetiminde henüz galibiyet ile tanışamadı.