İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Everton Bahis Tahmini 20.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Everton deplasmanda, Aston Villa’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Aston Villa ile Everton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Aston Villa galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 4.00, Everton galibiyetine ise 5.20 verildiğini görüyoruz. 

Aston Villa Revire Döndü 

Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de ağır bir yenilgi yaşadı. St. James Park’da Newcastle United’a konuk olan Unai Emery’nin öğrencileri karşılaşmadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Aston Villa’nın tek golü yeni transfer Moussa Diaby’den geldi. Premier Lig’e puansız başlayan Aston Villa, bu hafta sonu ise Everton ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Premier Lig’de oynanan 2 maçı da Aston Villa kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Alex Moreno, Tyrone Mings, Emiliano Buendia, Bertrand Traore ve Jacob Ramsey sakat olan isimler. 

Everton’ın Şansı Tutmuyor 

Everton, Premier Lig’de yeni sezona puansız başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da konuk ettikleri Fulham’a 1-0 kaybettiler. Maçın genelinde daha iyi oynayan taraf Everton idi ama puan alamadılar. Sezona mağlubiyet ile başlayan Everton, bu hafta Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. 2016 yılından bu yana Aston Villa’ya karşı galip gelemeyen Everton, bu kötü seriyi bu hafta sonlandırmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Everton’da Dele Alli, Dwight McNeil ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları bulunuyor. 

Aston Villa – Everton Maç Bilgileri

Aston Villa – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Alex Moreno, Tyrone Mings, Emiliano Buendia, Bertrand Traore ve Jacob Ramsey sakat olan isimler. Everton’da Dele Alli, Dwight McNeil ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları bulunuyor. 

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Ashley Young, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Alex Iwobi, Abdoulaye Doucoure, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Aston Villa, Premier Lig’de yeni sezona farklı bir yenilgi ile başladı. St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’a 5-1 mağlup oldular. Güçlü rakibine direnemeyen Aston Villa, bu hafta Everton ile karşılaşacak. Everton’da geçen hafta Fulham karşısında puan alamadı. Goodison Park’da konuk ettikleri rakibine 1-0 kaybettiler. Unai Emery’nin ekibinden reaksiyon bekliyorum. Everton karşısında kazanarak Premier Lig’de ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa, Everton’ı sahadan sildi. Villa Park’da konuk ettikleri Everton’ı 4 golle geçtiler.