İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Atletico Madrid İddaa Tahmini 20.08.2023

İspanya La Liga’da sezona 3 puan ile başlayan iki takım, Real Betis ve Atletico Madrid karşılaşacak. Zorlu mücadeleyi saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Betis ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Real Betis galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.30, Atletico Madrid galibiyetinin ise 2.08 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Betis Deplasmanda Güldü 

Real Betis, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sezonun ilk maçında La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Real Betis, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında Willian Jose’nin attığı golle 3 puanı alan Manuel Pellegrini’nin ekibinde moraller yerinde. Bu hafta ise Benito Villamarin’de Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Real Betis, geçen sezon Atletico Madrid ile oynadığı 2 maçı da kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Claudio Bravo, William Carvalho ve Nabil Fekir sakat olan isimler. 

Atletico Madrid’in Üstünlüğü Var 

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Granada karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-1 mağlup eden Dieog Simeone’nin öğrencileri bu hafta ise Benito Villamarin’de Real Betis’in konuğu olacak. Son yıllarda Atletico Madrid’in Real Betis’e karşı büyük bir üstünlüğü var. Geçen sezon ligde oynanan 2 maçı da Atletico Madrid kazanmıştı. Öte yandan Atletico Madrid, Real Betis’e 2019 yılından bu yana mağlup olmuyor. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Jose Gimenez, Koke ve Nabil Fekir sakat olan isimler.

Real Betis – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Betis – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Claudio Bravo, William Carvalho ve Nabil Fekir sakat olan isimler. Atletico Madrid’de Jose Gimenez, Koke ve Nabil Fekir sakat olan isimler.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Isco, Luiz Henrique, Borja Iglesias

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Real Betis, geçen hafta konuk olduğu Villarreal deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 2-1 mağlup ederek La Liga’ya 3 puan ile başladılar. Atletico Madrid’de haftayı 3 puan ile geçen takımlardan biriydi. Wanda Metropolitano’da ligin yeni ekibi Granada’ya karşı 3-1 kazandılar. Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü’de maça sonradan dahil oldu. Atletico Madrid maçın favorisi ama geçen hafta Real Betis, olumlu sinyaller verdi. Hücumda da üretken bir maç çıkarttılar. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller atılır. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi sona erdi. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.