İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Cadiz İddaa Tahmini 20.08.2023

İspanya La Liga’da sezona 3 puan ile başlayan Cadiz deplasmanda, Barcelona’nın konuğu olacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Barcelona Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.24, beraberlik 6.30, Cadiz kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış. 

Barcelona Puan Kaybederek Başladı 

Barcelona, La Liga’da geçtiğimzi hafta konuk olduğu Getafe deplasmanından galibiyet çıkartamadı. Alfonso Perez’de rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Maçın ilk yarısının sonlarında Raphinha’nın kırmızı kart görmesi, Barcelona’nın oyun planlarını bozdu. 1 kişi eksik olmalarına rağmen yine de oyunu tuttular ama galip gelemediler. Xavi’nin öğrencileri bu hafta sonu ise Camp Nou’da Cadiz’i konuk edecek. Maçın net favorisi olarak gösterilen Barcelona’da Ronald Araujo sakat. Raphinha’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Cadiz’den 3 Puan 

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Nuevo Mirandilla’da Alaves’i konuk eden Sergio Gonzalez’in ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Cadiz’e 3 puanı getiren gol ise Fede San Emeterio’dan geldi. La Liga’da sezona galibiyet ile giren Cadiz, bu hafta ise zor bir 90 dakikaya çıkacak. Camp Nou’da son şampiyon Barcelona’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Cadiz’de Gonzalo Escalente kart cezalısı. Sergio Guardiola ve Brian Ocampo ise sakat. 

Barcelona – Cadiz Maç Bilgileri

Barcelona – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ronald Araujo sakat. Raphinha’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Cadiz’de Gonzalo Escalente kart cezalısı. Sergio Guardiola ve Brian Ocampo ise sakat. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ansu Fati, Robert Lewandwoski

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

İddaa Tahmini

Barcelona, geçen hafta puan kaybetti. Getafe deplasmanına konuk olan Xavi’nin öğrencileri sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Maçın ikinci yarısında Raphinha’nın kırmızı kart gördüğünü de belirtelim. Cadiz ise sahasında konuk ettiği Alaves’i tek golle 1-0 mağlup etti. Sezona 3 puan ile başlamış oldular. Barcelona net favori. Cadiz karşısında hata yapmazlar. Xavi’nin ekibinden farklı bir galibiyet beklentimv var. Barcelona en az 2 farklı kazanır. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.43

intobet Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, son 10 dakikada bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Cadiz engelini 2-0 ile geçtiler.