sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.08.2023

20 Ağustos Pazar günü Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Union Berlin – Mainz 05: MS 1, 1.75 (iddaa) – 2.06 (intobet) ; Union Berlin sahasında Mainz 05’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın ilk hafta mücadelesi, 20 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’d sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Union Berlin yeni sezonda Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi için harika bir kadro kurdu. Ev sahibi geçen sezonu Urs Fischer yönetiminde 4. sırada bitirirken, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Şampiyon Bayern Münih’in ardından Dortmund ve Leipzig ile birlikte liderin en yakın takipçileri arasında yer aldılar. 34 haftadan tam 62 puan toplamayı başaran ev sahibi, Almanya Bundesliga tarihindeki en iyi sezonlardan birine imza attı. Yeni sezon için transfer harekatına başlayan Union Berlin, Robin Gosens, Kevin Volland, Diego Leite, Lucas Tousart, Kaufmann, Hollerbach, Schwolow, Alex Kral, Lennart Grill, Aaronson takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Harika bir kadro yapılanmasına giden Union Berlin, yeni sezonda da Almanya Bundesliga’nın iddialı takımları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’ya 10 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran Mainz 05, Avrupa hayallerine çok yaklaşmasına karşın, 10 maçlık yenilmezlik serisinin ardından üst üste 5 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla 9. sıraya kadar geriledi ve Avrupa hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Bo Svensonn ve öğrencileri, sezon içerisinde çok iyi performanslar sergilerken, son haftalarda artan sakatlıklarla birlikte, etkisini kaybetti. Yeni sezona yeniden Avrupa hayalleriyle başlayacak olan Mainz 05, Tom Krauß, Daniel Batz, Sepp Van Den Berg’i kadrosuna kattı. Angelo Fulgini ve Marcus Ingvart ise takımdan ayrılan önemli isimler oldular. Yeni sezon için kadrosunu güçlendiren Mainz 05, DFB Kupası 1. Tur kapsamına Elversberg deplasmanına konuk olurken, karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle sezonu kapatan Union Berlin, yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edebilmek için, önemli transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezona damga vuran Union, yeni sezona da Almanya Bundesliga’da galibiyetle başlayacaktır.

Roma – Salernitana: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; İddaa fikstüründe 20 Ağustos Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Saat 19:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluğu kaçıran Roma, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiriyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Jose Mourinho önderliğinde ilk şampiyonluğunu yaşadıktan sonra, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi finalinde izlediğimiz Roma, finali penaltılarla Sevilla karşısında kaybetti. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden ev sahibi, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Leandro Paredes, Rasmus Kristensen, Houssem Aouar, Evan Ndicka ve Renato Sanches’i kadrosuna kattı. Roger Ibañez, Justin Kluivert, Cristian Volpato, Benjamin Tahirovic, Carles Perez, Bryan Reynolds, Matic ise takımdan ayrıldı. Hem savunma hem de orta saha hattını güçlendiren Roma, yeni sezona daha iddialı bir kadroyla giriş yapıyor. 5 hazırlık maçını 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, sezona hazır bir görüntü sergiledi. Salernitana yeni sezonda Paulo Sousa’ya güveniyor. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşayan Salernitana, 15 hafta kala göreve getirdiği Sousa ile 13 maçtan yenilgisiz çıkarak, kümede kalmayı başardı. Tecrübeli teknik adam harika performansının ardından, yeni sezonda görevine devam ediyor. Yeni sezonda transfer döneminin açılmasıyla birlikte 7 ismi kadrosuna katan ve 4 oyuncusuyla yollarını ayıran Salernitana cephesinde, yeni transferler arasında dikkat çeken isimler Boulaye Dia, Lorenzo Pirola, Legowski ve Candreva oldu. İlk hafta Roma deplasmanında izleyeceğimiz Salernitana, İtalya Kupası 1. Tur kapsamında geçen hafta Ternana’yı evinde ağırlarken, 1-0’lık galibiyetle tur atladı. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon başlarken, rakibinden çok daha güçlü bir kadroyla sezona giriş yapacak olan Roma, yeni transferleriyle kazanmak istiyor. Roma’nın evinde hata yapmayacağını ve sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyorum.

Le Havre – Brest: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 2. haftası kapsamında, Le Havre ile Brest karşı karşıya gelecek. 20 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Le Havre cephesinde yeni sezon beraberlikle başladı. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanına konuk olurken, gol düellosu 2-2’lik beraberlikle sona erdi. İlk yarıda 1-0 öne geçmeyi başaran Elsner’in öğrencileri, ikinci yarının hemen başında 2 dakikada 2 gol yedi ve geriye düştü. Savunmada yapılan hataları Samuel Grandsir telafi ederken, son dakika golüyle Le Havre’yi 1 puana taşıdı. Hücum hattında sezona iyi başlayan ev sahibi, savunma performansıyla ise güven vermekten uzak kaldı. Yeni yükseldiği Fransa Ligue 1 sahnesinde 7 transferle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, yeni transferlerinin 5’ine mücadelede forma şansı verdi. Bu hafta iç sahada karşı karşıya gelecekleri Brest karşısında sezonun ilk galibiyetini almak istiyorlar. Brest, Fransa Ligue 1’in ilk haftasına harika geri dönüşüyle damga vururken, geçen sezon liderin en yakın takipçisi olan Lens karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza attı. İlk yarıda 2-0 geriye düşen Brest cephesinde, Del Castillo 2 golle takımını sırtlarken, Kenny Lala ise tek golle galibiyeti getiren isimler arasında yer aldı. Geçen sezonu kümede kalma savaşı içerisinde geçiren Brest, yeni sezonda teknik adam Roy’a güvenmeye devam ederken, 5 önemli transferle kadrosunu güçlendirdi. Sadece 2 transfer ilk maçta forma şansı kalırken, büyük umutlarla takıma katılan Mahdi Camara, ilk maçta forma giyemedi. Eksiklerine rağmen ilk maçtan galip çıkmayı başaran Brest, yeni sezona harikulade bir başlangıç yaptı. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadele öncesi, iki takımda ilk haftada iyi performanslarıyla dikkat çekti. Etkili hücum performanslarıyla sezonu açan Le Havre ve Brest, 2. haftada skor üretmeye devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.89

intobet Bahis Oranı: 6.06