sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 20.08.2023

20 Ağustos Pazar günü için İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Frankfurt – Darmstadt 98: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.40 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da ilk hafta mücadeleleri sahne alırken, 20 Ağustos Pazar akşamı Eintracht Frankfurt evinde Darmstadt 98’i konuk edecek. Türkiye saati ile 18:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Eintracht Frankfurt, Dino Toppmöller yönetiminde sezona harika bir başlangıç yaptı. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında kupanın son sahibi Leipzig ile eşleşen ev sahibi, 7-0’lık galibiyetle maça damga vururken, yeni sezona fırtına gibi başladı. 2 sezon önce UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Frankfurt, geçen sezon Almanya Bundesliga sahnesinde etkisiz kalırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi vermeyi başardı. Adi Hütter ile yeni sezonda yollarını ayıran ev sahibi, transfer döneminde ise Willian Pacho, Hudo Larsson, Dina Ebimbe, Knauff, Ngankam, Philipp Max, Nnamdi Colins, Robin Koch, Ellyes Skhiri, Omar Marmoush, Noel Futkeu’yu kadrosuna kattı. Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran Frankfurt cephesinde, Djibril Sow, Daichi Kamada, Evan Ndicka ve Diant Ramaj gibi önemli isimler ise takımdan ayrıldı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Frnakfurt, iç sahada Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Darmstadt 98, yeni sezona etkisiz bir başlangıç yaptı. DFB Kupası 1. Tur kapsamında Bölgesel Lig temsilcilerinden Homborg deplasmanına konuk olan ekip, karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Kupa serüvenine erken veda eden konuk ekip, rotasını tamamen Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Geçen sezonu 2. Bundesliga’da 2. sırada bitiren Darmstadt 98, lider ile aynı puana sahip olurken, şampiyonluğu averaj farkıyla kaçırdı. Yeni sezon öncesi transfer döneminde Christoph Klarer, Fraser Hornby, Fabian Nürnberger, Andreas Müller, Bartol Franjic, Luca Pfeiffer, Matej Maglica’yı kadrosuna katan Darmstadt 98, transfer hamlelerine rağmen yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Darmstadt 98’i sahasında ağırlayacak olan Frankfurt, DFB Kupası’nda geçtiğimiz hafta sergilediği harika futbolu ligin ilk haftasında sürdürecek ve ligin yeni temsilcisi karşısında 3 puana uzanacaktır.

Lecce – Lazio: MS 2, 1.81 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde ilk hafta mücadeleleri sahne alıyor. 20 Ağustos Pazar akşamı saat 21:45’te sahne alacak mücadelede, Lecce ile Lazio karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lecce, yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi olarak izlediğimiz Lecce, geçen sezon küme düşmekten zor kurtuldu. Marco Baroni önderliğinde düşme potasının 5 puan üzerinde kalmayı başaran ev sahibi, yeni sezonda Baroni ile yollarını ayırdı. Yeni sezona yeni bir teknik adamla hazırlanan Lecce, göreve Roberto D’Aversa’yı getirdi. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Youssef Maleh, Wlademiro Falcone, Mohamed Kaba, Marin Pongracic, Ylder Ramadani, Hamza Rafia, Patrick Dorgu, Zinedin Smajlovic, Venuti, Krstovic, Amqvist ve Burnete’yi transfer ettiler. En önemli ayrılık ise orta saha bölgesinde yaşanırken, yıldız isim Morten Hjulmand takımdan ayrıldı. Lecce transferlere rağmen iyi bir kadro kurmakta zorlandı. Lazio yeni sezon öncesi önemli transferlere imza attı ve iyi bir kadro yapılanması kurdu. Maurizio Sarri yönetiminde geçen sezon şampiyon Napoli’nin ardından en iyi 38 haftalık performans grafiğini ortaya koyan Lazio, 2. sırada yer aldı ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini cebine koydu. Devler sahnesi için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Lazio, Taty Castellanos, Gustav Isaksen, Matteo Caancellieri, Diego Gonzalez, Daichi Kamada, Nicola Rovella ve Luce Pellegrini’yi kadrosuna kattı. Ayrılık yaşanan en önemli isimler ise Sergej Milinkovic-Savic ve Francesco Acerbi oldu. 6 hazırlık maçını 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakan Lazio, yeni transferleriyle yeni sezona hazır bir görüntü sergiledi. Konuk ekip yeni sezonda 2.’likten daha fazlasını istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz sezonun 2.’si Lazio, yeni sezon için iyi bir kadro kurdu. Gücüne güç katan Sarri ve ekibi, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona galibiyetle başlayacak ve deplasmanda Lecce’yi mağlup edecektir.

Lille – Nantes: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.43 (intobet) ; 20 Ağustos Pazar akşamı beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 14:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Nantes karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lille, Fransa Ligue 1’in ilk haftasında mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Paulo Fonseca yönetiminde transfer hamlelerine rağmen sezona etkisiz bir başlangıç yapan Lille, konuk olduğu Nice deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Ev sahibine 1 puanı getiren gol 90. dakikada Bafode Diakite’den gelirken, 6 yeni transferin 3’ü karşılaşmada ilk 11 şansı buldu. Geçen sezondan itibaren sürdürdüğü istikrardan uzak performans grafiğini yeni sezonun ilk haftasında sürdüren Lille, Timothy Weah ve Jonathan Bamba gibi iki yıldız golcüsünün yokluğunu ilk maçtan fazlasıyla hissetti. İlk iç saha sınavına ise Nantes karşısında çıkacak olan ev sahibi, taraftarı önünde sezonu galibiyetle açmak istiyor. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de küme düşmekten kurtulan Nantes, yeni sezonda göreve Pierre Aristouy’u getirdikten sonra, Mostafa Mohamed, Andy Delort, Lamine Diack, Pierre Gabriel ve Hugo Barbet’i kadrosuna kattı. Yeni sezonun ilk haftasında Toulouse’u sahasında konuk eden Nantes, yeni transferi Mohamed’in penaltı golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda savunmada yapılan üst üste hatalar, 2-1’lik mağlubiyeti getirdi. Geçen sezonki kötü gidişat tüm hamlelere rağmen Nantes cephesinde devam ederken, konuk ekip ilk maç performansının ardından Lille deplasmanında güven vermekten çok uzak kaldı. Formsuz Nantes bu hafta Lille deplasmanında sürpriz arayacak. Fransa Ligue 1’de sezonu zorlu Nice deplasmanında açan ve evine 1 puanla dönen Lille, taraftarı önünde ilk haftadan çok daha iyi bir futbol sergileyecek ve Nantes karşısında galibiyete uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.76

intobet Bahis Oranı: 4.20