sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 20.08.2023

İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. 20 Ağustos Pazar günü fikstüründe kazanmanız dileğiyle.

Sassuolo – Atalanta: MS 2, 1.81 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; Sassuolo evinde Atalanta’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin ilk hafta mücadelesi, 20 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Sassuolo yeni sezonda kadrosunu güçlendirdi. Ev sahibinde önemli ayrılıklar yaşanmasına karşın, iyi transferlerle kadro güçlendirildi. Manuel Locatelli, Davide Fratessi, Hamed Junior Traore, Raspadori, Rogerio yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrılırken, yerlerine Andrea Pinamonti, Daniel Boloa, Luca Lipani, Cristian Volpato, Nedim Bajrami, Mlattieri ve Missori transfer edildi. Geçen sezon İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Sassuolo, teknik adamı Dionisi’ye güvenmeye devam ederken, bu sezon gözünü üst sıralara dikti. Ev sahibi Serie A Ligi’nin ilk haftasında Atalanta’ya karşı galibiyet arayacak. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde sezonu UEFA Avrupa Ligi biletiyle kapattı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gidebilmek için zorlu bir mücadele veren Atalanta, Milan’a yetişemedi. Son 2 sezonda gösterdiği hücum etkisinden geçen sezon uzak kalan Atalanta, yeni sezonda golcülerini değiştirdi. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte El Bilal Touré, Gianluca Scamacca, Bakker, De Ketelaere ve Sead Kolasnniac’ı renklerine bağlayan konuk ekip, harika bir hücum hattı kurdu. Rasmus Højlund, Jeremie Boga, Pessina, Meahle ve Malinovskyi ise takımdan ayrılan önemli isimler arasında yer aldı. Sezona galibiyetle başlamak isteyen Atalanta, 6 hazırlık maçına çıkarken, sergilediği iyi performanslarla dikkat çekti. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları hedefleyen Atalanta, yeni sezon öncesi iyi bir kadro kurdu. Golcülerini değişten Atalanta, sezona iyi bir başlangıç yapacak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Udinese  – Juventus: MS 2, 1.62 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Udinese taraftarı önünde Juventus’u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin ilk hafta mücadelesi, 20 Ağustos Pazar akşamı sahne alacak. Türkiye saati iel 21:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Savunmanın lideri Rodrigo Becão’yu kaybeden Udinese, yeni sezonda Brenner, Etienne Camara, Lorenzo Lucca, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Quina, Kabasele, Marley Ake ve Joa Ferreira transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezon yaşanan zor günlerden ders çıkaran ev sahibi, kadro kalitesini arttırmaya çalışıyor. Önemli takviyelerle iyi bir kadro kuran Udinese, geçtiğimiz sezonu bildiğimiz gibi küme düşmeme mücadelesiyle geçirdi. Andrea Sottil yönetiminde 12. sırada yer alan ve düşme hattıyla arasında 15 puan fark bulunan ev sahibi, yeni sezonda da Andrea Sottil’e güvendi. Sezonun ilk sınavını iç sahada Juventus’a karşı verecek olan Udinese, geçtiğimiz sezon rakibine karşı hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup oldu. Udinese yeni transferleriyle Serie A Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Juventus yeni sezonda rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Konuk ekip geçen sezon aldığı puan silme cezalarıyla şampiyonluk yarışından koparken, sezonu 7. sırada bitirdi. Avrupa’dan men cezası alan JUVE yerine bu sezon Konferans Ligi’ne gidecek takım Fiorentina oldu. Tamamen lige odaklanan konuk ekip, transfer döneminde Manuel Locatelli, Moise Kean, Timothy Weah, Arkadiusz Milik, Facundo Gonzalez’i kadrosuna kattı. Dejan Kulusevski, Radu Gragusin ve Denis Zakaria ise takımdan ayrıldı. Massimiliano Allegri önderliğinde yoluna devam eden Juventus, sezona galibiyetle başlamak ve moral bulmak istiyor. Kadro kalitesini korumayı başaran Juventus, yeni sezonda şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor. Avrupa kupalarından aldığı men cezasının ardından rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren Juventus, yeni sezon öncesi kadro kalitesini korumayı başardı. Juventus sezona iddialı bir başlangıç yapacak ve deplasmanda Udinese’yi mağlup edecektir.

Reims – Clermont: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Reims evinde Clermont’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 2. hafta mücadelesi, 20 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2. Yeni sezonda William Still önderliğinde yoluna devam eden Reims, sezon öncesi transfer döneminde Keito Nakamura, Joseph Okumu, Teddy Teuma ve Amine Salama takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezon göreve geldikten sonra 20 maç Reims’e mağlubiyet yüzü göstermeyen genç teknik adam, harika başarısıyla dikkat çekmişti. Yeni sezonun ilk haftasında Marsilya deplasmanına konuk olan Reims, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ito’nun enfes golüyle öne geçen Reims, skoru koruyamadı. Galibiyeti kaçırdıklarını söyleyebiliriz. İlk haftadan istediğini alamayan konuk ekip, deplasmanda kaçan 3 puanı taraftarı önünde telafi etmek istiyor. Clermont cephesinde yeni sezon öncesi yapılan 9 yeni transfer, ilk haftada mağlubiyete engel olmadı. Fransa Ligue 1 sahnesinde geçen sezon kümede kalma mücadelesi veren konuk ekip, yeni sezonda yoluna Pascal Gastien yönetiminde devam ederken, ilk hafta Monaco’yu iç sahada ağırladı. İlk gol Clermont takımından gelirken, 1-0’lık üstünlüğü korumayı başaramayan konuk ekip, 2-1 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başarırken, beraberliği de koruyamadı. Mücadeleden 4-2’lik mağlubiyetle başlayan Clermont, ilk haftada harika bir hücum performansı sergilerken, savunma hattında yapılan hatalar ise mağlubiyeti getirdi. İstediği etkili ilk haftada gösteremeyen Gastien’in öğrencileri, bu hafta Reims karşısında kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezon heyecanına mağlubiyetle başlayan Reims ve Clermont, öne geçtiği maçlarda skoru koruyamadı ve galibiyet adına güven vermedi. İki takımın bu haftada kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.42

Bets10 Bahis Oranı: 70.72