sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 20.08.2023

Fransa Ligue 1’de 2. haftanın mücadelelerini, kupon olarak derledik. 20 Ağustos Pazar günü sahne alacak mücadelelerle, kazanmanızı dileriz.

Lens – Rennes: İY 0, 1.98 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; Bollaert-Delelis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lens ile Rennes karşı karşıya gelecek. 2. hafta mücadelesi 20 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’e geçen sezon şampiyon PSG’nin ardından harika performansıyla damga vurmayı başaran Lens, yeni sezona iddialı bir kadro kurdu. Lois Openda, Seko Fofana ve Jean Onana gibi yıldızların yerlerini Andy Diouf, Angelo Fulgini ve Oscar Cartes transferleriyle dolduran ev sahibi, ilk sınavını Brest deplasmanında verdi. Karşılaşmanın ilk yarısına sergilediği futbolla damga vururken, 2-0 öne geçmeyi başardı. Galibiyete çok yaklaşan Franck Haise’nin öğrencileri, rüya gibi başladığı mücadelede kabusu yaşadı. Evine 3-2’lik mağlubiyetle dönmek zorunda kalan Lens, bu hafta iç sahada Rennes’i ağırlayacak. İlk maçta yaptığı haftayı telafi etmek isteyen ev sahibi, deplasmandan mağlup dönmesine karşın, sergilediği futbolu incelediğimizde, yeni sezonda da kolay lokma olmadıklarını görüyoruz. Ev sahibi iyi hücum performansıyla, savunmadaki hatalarını telafi etmek istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde sezonun en iyi başlangıcını yapan Bruno Genesio yönetimindeki Rennes oldu. Transfer döneminde Enzo Le Fee, Ludovic Blas, Geoffrey Lembet ve Gauthie Gallon takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmeyi başaran konuk ekip, hazırlık maçlarında sergilediği futbolla göz doldururken, Fransa Ligue 1’in ilk haftasında karşı karşıya geldiği Metz karşısında 5-1’lik galibiyete imza attı. Oyuna son 4 dakikada dahil olan Ibrahim Salah attığı 2 golle sezona fırtına gibi başlarken, konuk ekip sergilediği hücum performansıyla tam not aldı. Geçen sezonu 4. sırada bitiren Rennes, yeni sezon başlarken Fransa Ligue 1 sahnesinde çok daha iddialı. İlk maçtan istediğini alan Genesio ve öğrencileri, bu hafta ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıkacak. Sezonu 2. sırada bitiren Lens karşısında kazanarak, rüştünü ispatlamak isteyen Rennes, bunu başarabilecek güçte olduğunu bizlere gösterdi. Fransa Ligue 1’de bu sezon şampiyonluk yarışının içerisine girmek isteyen Lens ile Rennes, 2. haftada karşı karşıya geliyor. İki takımda yeni sezon için iddialı kadrolar kurdu ve sezona iyi hazırlandı. Tarafların zorlu mücadelenin ilk yarısında, birbirlerine üstünlük için geçit vermeyeceğini düşünüyorum.

Lorient – Nice: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; beIN SPORTS 5 ekranlarından 20 Ağustos Pazar akşamı naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient’in rakibi Nice. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadeleye, Yves Allainmat Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1 serüvenine 1 puanla başlayan Lorient, sürpriz bir sonuca imza attı. Ev sahibi sezon açılışını son şampiyon PSG karşısında yaparken, zorlu Parc des Princes deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Regis Le Bris ve öğrencileri, ilk haftanın en iyi savunma performanslarından birini sergilerken, yeni transferleriyle yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezonu 10. sırada tamamlayan ev sahibi, transfer döneminde Formose Mendy, Aiyegun Tosin, Dembo Sylla, Dominique Youfeigane ve Romain Faivre takviyeleriyle kadrosunu güçlendirirken, teknik adamı Le Bris’e güvendi. Etkisini ilk haftadan bizlere göstermeyi başaran Lorient, doğru teknik adam tercihini ve iyi bir kadro kurduğunu gösterir nitelikte bir 90 dakikayı geride bıraktı. Hücum hattında PSG’ye karşı yetersiz kalmalarına karşın, savunmada çok az pozisyon verdiler. Bu hafta ev sahibi performansını bir adım daha ileriye taşıyarak, Nice karşısında galip gelmek istiyor. Fransa Ligue 1’de bu hafta zorlu Lorient deplasmanda izleyeceğimiz Nice, yeni teknik adamı Francesco Farioli yönetiminde çıktığı ilk lig maçından 1 puanla ayrıldı. Yeni sezonun açılış haftasında Lille’i iç sahada ağırlayan konuk ekip, 1-0 öne geçtiği mücadelede, galibiyeti son dakika golüyle kaçırdı. Maç boyunca rakibinden daha üstün bir oyun sergileyen Nice, gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremeyince, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golünü gördü ve 1 puanla yetindi. Yeni sezona yeni bir teknik adamla başlayan ve Terem Moffi, Jeremie Boga ve Morgan Sanson transferleriyle kadrosunu güçlendiren Nice, sezona oyun olarak harika başlarken, istediği sonucu Lille karşısında alamadı. Sezonun ilk galibiyeti için bu kez Lorient deplasmanında olacaklar. Fransa Ligue 1’in ilk haftasında taraflar 1’er puanla yetindi. Lorient harika bir savunma performansı sergilerken, Nice ise lige daha etkili bir başlangıç yaptı. Kaçan gollerle galibiyetin kıyısından dönen Nice, bu hafta Lorient’i mağlup etmeyi başaracaktır.

Monaco – Strasbourg: İY 0, 2.06 (iddaa) – 2.35 (intobet) ; Fransa Ligue 1 serüvenine galibiyetle başlayan Monaco ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. 20 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in ilk iç saha sınavını Strasbourg karşısında verecek olan Monaco, sezona harika bir galibiyetle başladı. Yeni hocası Adi Hütter önderliğinde çıktığı ilk maçtan 4-2’lik deplasman galibiyetiyle dönen Monaco, harika hücum performansıyla haftaya damga vuran takımlar arasında yer aldı. 1-0 geriden gelerek kazanan ev sahibi, yeni sezon öncesi sadece Mohammed Salisu ve Philipp Köhn’ü kadrosuna katarken, kaleci Könh ilk maçında büyük bir hataya imza attı. Ben Yedder sezona 2 golle fırtına gibi başlarken, galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Kadro kalitesini büyük ölçüde koruyan ve sezona iyi hazırlandığını ilk maçtan bizlere gösteren Monaco, bu hafta taraftarı önünde Strasbourg’a karşı galibiyet arayacak. Transfer dönemine damga vuran takımlar arasında yer alan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de yeni sezona galibiyetle başladı. Göreve Patrick Vieira’yı getiren konuk ekip, Abakar Sylla, Emanuel Emegha, Junior Mwanga, Dilane Bakwa, Saidou Sow, Jessy Deminguet ve Steven Baseya transferleriyle güçlü bir kadro kurdu. Yeni sezonun ilk sınavını Lyon’a karşı iç sahada veren Strasbourg, Jeanricner Bellegarde ve Lebo Mothiba’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete imza attı. Yeni sezon iyi bir başlangıç yapmasını beklediğimiz konuk ekip, ilk maçta bizleri yanıltmadı. Kümede kalma mücadelesiyle geçen sezonun ardından, hatalarından ders çıkarmayı başaran Strasbourg, hem teknik adam hamlesi hem de transferleriyle, yeni sezonun sürpriz takımlarından biri olabilir. Fransa Ligue 1’in ilk haftasından 3 puanla çıkmayı başaran Monaco ve Strasbourg, sergiledikleri futbolla yeni sezon için güven verdi. İki formda takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, ilk 45 dakika eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 7.74

intobet Bahis Oranı: 11.89