İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Atalanta İddaa Tahmini 20.08.2023

Sassuolo evinde Atalanta‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin ilk hafta mücadelesi, 20 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Sassuolo kazanır seçeneğine 3.45, beraberliğe 3.70, Atalanta kazanır seçeneğine ise 2.08 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Kadrosunu Yeniledi

Sassuolo yeni sezonda kadrosunu güçlendirdi. Ev sahibinde önemli ayrılıklar yaşanmasına karşın, iyi transferlerle kadro güçlendirildi. Manuel Locatelli, Davide Fratessi, Hamed Junior Traore, Raspadori, Rogerio yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrılırken, yerlerine Andrea Pinamonti, Daniel Boloa, Luca Lipani, Cristian Volpato, Nedim Bajrami, Mlattieri ve Missori transfer edildi. Geçen sezon İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Sassuolo, teknik adamı Dionisi’ye güvenmeye devam ederken, bu sezon gözünü üst sıralara dikti. Ev sahibi Serie A Ligi’nin ilk haftasında Atalanta’ya karşı galibiyet arayacak.

Atalanta Golcülerini Yeniledi

Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde sezonu UEFA Avrupa Ligi biletiyle kapattı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gidebilmek için zorlu bir mücadele veren Atalanta, Milan’a yetişemedi. Son 2 sezonda gösterdiği hücum etkisinden geçen sezon uzak kalan Atalanta, yeni sezonda golcülerini değiştirdi. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte El Bilal Touré, Gianluca Scamacca, Bakker, De Ketelaere ve Sead Kolasnniac’ı renklerine bağlayan konuk ekip, harika bir hücum hattı kurdu. Rasmus Højlund, Jeremie Boga, Pessina, Meahle ve Malinovskyi ise takımdan ayrılan önemli isimler arasında yer aldı. Sezona galibiyetle başlamak isteyen Atalanta, 6 hazırlık maçına çıkarken, sergilediği iyi performanslarla dikkat çekti.

Sassuolo – Atalanta Maç Bilgileri

Sassuolo – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Ruan kart cezalısı. Agustin Alvarez’in ise sakatlığı bulunuyor. Atalanta takımında ise Nicolo Cambiaghi kart cezalısı. Hans Hateboer’in ise sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Pedro Obiang, Ruan, Andrea Pinamonti.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Berat Djimsiti, Ederson, Matteo Ruggeri, Mitchel Bakker, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, El Bilal Touré, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları hedefleyen Atalanta, yeni sezon öncesi iyi bir kadro kurdu. Golcülerini değişten Atalanta, sezona iyi bir başlangıç yapacak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta’dan iyi başlangıç. İlk haftada Sassuolo deplasmanına konuk olan Atalanta, Nadir Zortea ve Charles De Ketelaere’nin golleriyle kazanmayı bildi.