İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Lazio İddaa Tahmini 20.08.2023

İtalya Serie A Ligi’nde ilk hafta mücadeleleri sahne alıyor. 20 Ağustos Pazar akşamı saat 21:45’te sahne alacak mücadelede, Lecce ile Lazio karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

intobet, Lecce galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.35, Lazio galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.45 oran kazandırıyor.

Lecce Yıldızını Kaybetti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lecce, yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi olarak izlediğimiz Lecce, geçen sezon küme düşmekten zor kurtuldu. Marco Baroni önderliğinde düşme potasının 5 puan üzerinde kalmayı başaran ev sahibi, yeni sezonda Baroni ile yollarını ayırdı. Yeni sezona yeni bir teknik adamla hazırlanan Lecce, göreve Roberto D’Aversa’yı getirdi. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Youssef Maleh, Wlademiro Falcone, Mohamed Kaba, Marin Pongracic, Ylder Ramadani, Hamza Rafia, Patrick Dorgu, Zinedin Smajlovic, Venuti, Krstovic, Amqvist ve Burnete’yi transfer ettiler. En önemli ayrılık ise orta saha bölgesinde yaşanırken, yıldız isim Morten Hjulmand takımdan ayrıldı. Lecce transferlere rağmen iyi bir kadro kurmakta zorlandı.

Lazio İyi Bir Sezon Geçirdi

Lazio yeni sezon öncesi önemli transferlere imza attı ve iyi bir kadro yapılanması kurdu. Maurizio Sarri yönetiminde geçen sezon şampiyon Napoli’nin ardından en iyi 38 haftalık performans grafiğini ortaya koyan Lazio, 2. sırada yer aldı ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini cebine koydu. Devler sahnesi için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Lazio, Taty Castellanos, Gustav Isaksen, Matteo Caancellieri, Diego Gonzalez, Daichi Kamada, Nicola Rovella ve Luce Pellegrini’yi kadrosuna kattı. Ayrılık yaşanan en önemli isimler ise Sergej Milinkovic-Savic ve Francesco Acerbi oldu. 6 hazırlık maçını 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakan Lazio, yeni transferleriyle yeni sezona hazır bir görüntü sergiledi. Konuk ekip yeni sezonda 2.’likten daha fazlasını istiyor.

Lecce – Lazio Maç Bilgileri

Lecce – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce cephesinde Antonino Gallo ve Lorenzo Venuti’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Luca Pellegrini, Felipe Anderson, Nicolò Rovella, Pedro, Daichi Kamada, Manuel Lazzari, Taty Castellanos, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz sezonun 2.’si Lazio, yeni sezon için iyi bir kadro kurdu. Gücüne güç katan Sarri ve ekibi, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona galibiyetle başlayacak ve deplasmanda Lecce’yi mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz sezonu 2. sırada bitiren Lazio, yeni sezona Lecce deplasmanında mağlubiyetle başladı. Konuk ekip ilk haftada sergilediği etkisiz futbolla, bizleri yanılttı.