İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Juventus İddaa Tahmini 20.08.2023

Udinese taraftarı önünde Juventus‘u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin ilk hafta mücadelesi, 20 Ağustos Pazar akşamı sahne alacak. Türkiye saati iel 21:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Udinese galibiyetine 4.40, beraberliğe 3.55, Juventus galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarında, Juventus Kazanır seçeneğini seçerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise oran 20.00‘ye yükselecek.

Udinese Sezonu Açıyor

Savunmanın lideri Rodrigo Becão’yu kaybeden Udinese, yeni sezonda Brenner, Etienne Camara, Lorenzo Lucca, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Quina, Kabasele, Marley Ake ve Joa Ferreira transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezon yaşanan zor günlerden ders çıkaran ev sahibi, kadro kalitesini arttırmaya çalışıyor. Önemli takviyelerle iyi bir kadro kuran Udinese, geçtiğimiz sezonu bildiğimiz gibi küme düşmeme mücadelesiyle geçirdi. Andrea Sottil yönetiminde 12. sırada yer alan ve düşme hattıyla arasında 15 puan fark bulunan ev sahibi, yeni sezonda da Andrea Sottil’e güvendi. Sezonun ilk sınavını iç sahada Juventus’a karşı verecek olan Udinese, geçtiğimiz sezon rakibine karşı hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup oldu. Udinese yeni transferleriyle Serie A Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Juventus Rotasını Lige Çevirdi

Juventus yeni sezonda rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Konuk ekip geçen sezon aldığı puan silme cezalarıyla şampiyonluk yarışından koparken, sezonu 7. sırada bitirdi. Avrupa’dan men cezası alan JUVE yerine bu sezon Konferans Ligi’ne gidecek takım Fiorentina oldu. Tamamen lige odaklanan konuk ekip, transfer döneminde Manuel Locatelli, Moise Kean, Timothy Weah, Arkadiusz Milik, Facundo Gonzalez’i kadrosuna kattı. Dejan Kulusevski, Radu Gragusin ve Denis Zakaria ise takımdan ayrıldı. Massimiliano Allegri önderliğinde yoluna devam eden Juventus, sezona galibiyetle başlamak ve moral bulmak istiyor. Kadro kalitesini korumayı başaran Juventus, yeni sezonda şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor.

Udinese – Juventus Maç Bilgileri

Udinese – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese’de  Gerard Deulofeu, Kingsley Ehizibue ve Enzo Ebosse’nın sakatlıkları devam ediyor. Juventus takımında ise Paul Pogba ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Jordan Zemura, Nehuen Perez, Jaka Bijol, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Brenner.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Avrupa kupalarından aldığı men cezasının ardından rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren Juventus, yeni sezon öncesi kadro kalitesini korumayı başardı. Juventus sezona iddialı bir başlangıç yapacak ve deplasmanda Udinese’yi mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus deplasmanda Federico Chiesa, Dusan Vlahovic ve Adrien Rabiot’un golleriyle kazandı. Udinese’ye gol şansı dahi tanımayan JUVE, yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Kazananları tebrik ederiz.